Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Valentin și Gabriela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

La 12 noaptea, s-a dat alarma în casa Mireasa sezon 6. Concurenții au avut la dispoziție câteva secunde pentru a alege casa în care vor petrece noaptea. În timp ce băieții s-au grăbit să meargă în casa fetelor, casa băieților a rămas doar pentru Valentin, Gabriela și George.

colaj de imagini cu valentin si gabriela de la mireasa sezon 6 Galerie
La 12 noaptea, s-a dat alarma în casa Mireasa sezon 6. Concurenții au avut la dispoziție câteva secunde pentru a alege casa în care vor petrece noaptea. În timp ce băieții s-au grăbit să meargă în casa fetelor, casa băieților a rămas doar pentru Valentin, Gabriela și George. | Antena 1

Gabriela și Valentin au împărțit casa băieților cu George, care a decis să se întoarcă singur în camera lui pentru a se odihni.

”Eram cumva aproape adormit. Am venit în casa fetelor și am mers în spate, nu cumva să luăm amendă. Tocmai, când eram la 3, 2, 1 am zis să mă întorc înapoi în casă. M-am culcat”, a zis și George, care s-a întors de bună voie în camera lui.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Deni și Viorel au avut un date. Ce au discutat cei doi despre viitor

Gabriela și Valentin formează al treilea cuplu din casa Mireasa

„Da, normal”, a spus Valentin când Simona Gherghe i-a întrebat dacă formează un cuplu. ”Da”, a zis și Gabriela. Cei doi s-au sărutat și formează cel de al treilea cuplu din casa Mireasa sezonul 6.

Gabriela și Valentin spun că nu au premeditat și că sărutul a venit natural. Ba mai mult, s-ar fi sărutat și mai devreme, când gestul nu a putut fi surprins de camere.

”În ambele situații am făcut ce am simțit. Credeam că avem 10 secunde ca să ne vedem.”, a zis Gabriela.

De cealaltă parte, Valentin a înțeles ce se întâmpla la miezul nopții și a profitat pentru a petrece noaptea cu cea care a devenit iubita sa.

”Primul sărut a fost pe 21 septembrie”, a spus Gabriela, care a dezvăluit că au avut un prim sărut în pauza de publicitate, ascuns de stâlp. Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Deni și Viorel au avut un date. Ce au discutat cei doi despre viitor... Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Miruna și Cosmin au dormit împreună. Ce imagini au surprins camerele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x