Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Miruna a vrut să se despartă de Cosmin. Băiatul a plâns

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 trec printr-o perioadă dificilă. Aceasta i-a propus să se despartă și totul l-a afectat mult pe tânăr.

colaj de imagini cu miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 trec printr-o perioadă dificilă. Aceasta i-a propus să se despartă și totul l-a afectat mult pe tânăr. | Antena 1

”Nu mai vreau aici o relație. Dacă erai singur în competiția asta, nu spuneam asta”, a zis Miruna. Cosmin i-a replicat că nu are aceeași părere ca mama lui.

”E a doua oară când mă pui în situația asta. Nu gândești bine.”, a mai adăugat el.

Și Inga a vrut să vorbească cu Miruna. Fata i-a spus că exagerează și înțelege că vrea atenția iubitului ei. ”Mie îmi e clar, mă place doar când e bine. Nu am cum să duc relația aici, în condițiile astea”, a afirmat Miruna în baie, în timp ce plângea.

În același timp, Cosmin și doamna Adriana discutau despre propunerea Mirunei de a se despărți. Băiatul a punctat că o pauză nu le-ar prinde bine.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. În weekend, ușile nu vor fi deschise între case după ce una dintre fete și-a dat jos cătușa

”Vedetismele astea mă depășesc”, spunea Miruna, în baie, despre doamna Adriana. ”Câteodată am impresia că sunt prea bun”, zicea și iubitul ei.

Când s-au reîntâlnit după cele două discuții separate, Cosmin a vrut să petreacă timp cu Miruna. În schimb, ea a vrut să fumeze. ”Acum, tot cățeluș prostit de dragoste ești, că vii după mine să vorbim?!”

Totuși, el a mers după ea și i-a zis că o pauză în relație înseamnă un final.

Ce au avut de spus Miruna, Cosmin și doamna Adriana despre situația dintre ei

”Nu se pune problema de ales. Nu ăsta e scopul. Vreau să spun doamnei Adrianei că nu urăsc pe nimeni”, a zis Miruna după difuzarea materialului.

”Pe mine m-a schimbat mult ziua de vineri. Nu o să mă mai bag. Nu-mi place nici să fiu văzută așa, nu știu... Și la ea mă gândesc că suferă. Nu vreau să sufere din cauza mea, nici ea, nici Cosmin. Sunt chestii unde nu mă pot abține. Nu pot. Și eu când am ceva îi spun.”, a spus mama lui Cosmin. Ea a mai subliniat faptul că seamănă mult cu Miruna. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa, sezonul 6. Valentin și Gabriela au avut o dilemă: Ce greutate au unele vorbe în iubire? Cum au găsit răspunsul... Mireasa sezon 6, 24 octombrie 2022. Inga, amețită la petrecere, s-a sărutat cu Andrei. Cum explică comportamentul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x