Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, nu una foarte ușoară pentru concurenții sezonului 6. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 14 octombrie 2022.

simona gherghe in gala din 14 octombrie 2022 Galerie
Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână, nu una foarte ușoară pentru concurenții sezonului 6. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 14 octombrie 2022. | Antena 1

A fost o săptămână palpitantă pentru concurenții din casa Mireasa sezon 6. Au existat două despărțiri și tot atâtea împăcări.

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții de la Mireasa sezon 6

Primii care s-au despărțit au fost Inga și Andrei. Tânăra a purtat o discuție cu iubitul ei, căruia i-a transmis că este influențabil și acest lucru nu este pe placul ei.

El a negat că ar fi așa, deși a susținut că ține cont de părerea celorlalți. Conversația a avut loc la petrecere și Andrei a adus în discuție despărțirea. Ceea ce s-a și întâmplat, iar el a plâng în brațele Ingăi după ce au decis separarea.

Paul și Roxana s-au despărțit în pauza de publicitate. Tensiunile au început tot de la petrecerea pe care Adina a întrerupt-o. Nepotul doamnei Ecaterina s-a supărat pentru că inițial Roxana i-a transmis Adinei că nu îi pasă de petrecere. S-au împăcat cu puțin înainte de Gala de astăzi, 14 octombrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. Sebaidin simte că Ada nu e sinceră. De ce refuză ea să vorbească despre trecut

O săptămână palpitantă au avut și Alex și Raluca. Concurenta a susținut că nu se regăsește în casa Mireasa și a renunțat la cunoașterea cu Alex. Nu a fost o încheiere pentru că ei au continuat să fie apropiați. Ba mai mult, pentru că au vorbit despre eliminări, Raluca a primit imunitate.

Cosmin și Miruna au avut o săptămână liniștită, s-au tachinat și apropiat tot mai mult. La fel și Valentin cu Gabriela, care au întâlnit-o și pe mama concurentului.

Lucrurile merg bine și în cuplul Deni-Viorel, care au povestit despre trecutul băiatului. De asemenea, Sebaidin și Ada par să nu înainteze în cunoașterea lor și tânărul este reticent. El consideră că fata nu este sinceră.

Adina și George au petrecut mult timp împreună, iar doamna Gica s-a arătat mulțumită de apropierea lor.

Cum arată clasamentul publicului din 14 octombrie 2022

Publicul a votat intens în ultima săptămână. Iată care au fost alegerile și cum arată TOP 3:

  • Gabriela
  • Miruna
  • Raluca

Mama Săptămânii este doamna Gica.

  • Cosmin
  • Valentin
  • Viorel.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. În weekend, ușile nu vor fi deschise între case după ce una dintre fete și-a dat jos cătușa

Mireasa sezon 6, 14 octombrie 2022. În weekend, ușile nu vor fi deschise între case după ce una dintre fete și-a dat jos... Mireasa sezon 6. Cosmin încă nu este sigur că-și dorește să se căsătorească în curând. Ce i-a spus Mirunei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x