Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Miruna a primit cadouri de la fostul iubit. Reacția lui Cosmin când a aflat expeditorul

Miruna a recunoscut că știa cine este Luță, cel de la care a primit flori în septembrie. Este vorba despre fostul ei iubit.

miruna cu un buchet de flori in mana Galerie
Miruna a recunoscut că știa cine este Luță, cel de la care a primit flori în septembrie. Este vorba despre fostul ei iubit. | Antena 1

Pe 8 septembrie, Miruna a primit cadouri de la fostul iubit. Inițial, ea a zis că nu știe despre cine e vorba, însă acum a recunoscut că este vorba despre fostul iubit.

Miruna a primit cadouri de la fostul iubit

Într-o discuție cu fetele din casa Mireasa sezon 6, Miruna dezvăluia că știe cine este expeditorul buchetelor de flori primite din afara casei.

”Chiar m-a ajutat că Luță mi-a trimis flori. Știam cine e. Am primit în două momente, o dată când m-am declarat în cunoaștere, o dată când eram în cuplu.”, a zis Miruna despre buchetul de flori primit în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Inga, cu gândul la fostul iubit. Reacția lui Andrei când a văzut imaginile

În emisia live din 25 octombrie 2022, Miruna a spus că nu voia ca iubitul Cosmin să se simtă prost. De cealaltă parte, el a zis că prefera să știe mai devreme.

”Mi-ar fi plăcut să-mi fi spus din prima. Având în vedere că mi-a spus mai târziu, am rămas așa. Nu era o tragedie că un fost i-a trimis un buchet de flori. De al doilea mi-a spus”, a afirmat fiul doamnei Adriana.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Inga, cu gândul la fostul iubit. Reacția lui Andrei când a văzut imaginile... Mireasa sezon 6, 25 octombrie 2022. Gabriela a izbucnit în lacrimi, în direct. Fata a povestit că mama ei are cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x