Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Cosmin a vrut să știe detalii despre Luță. Ce i-a mărturisit Miruna

Cosmin a discutat cu Miruna despre Luță, fostul iubit al tinerei. Este vorba despre partenerul care i-a trimis flori și mesaje în casa Mireasa sezon 6.

miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 stau de vorba Galerie
Cosmin a discutat cu Miruna despre Luță, fostul iubit al tinerei. Este vorba despre partenerul care i-a trimis flori și mesaje în casa Mireasa sezon 6. | Antena 1

Pe 8 septembrie, Miruna a primit cadouri de la fostul iubit. Inițial, ea a zis că nu știe despre cine e vorba, însă acum a recunoscut că este vorba despre fostul iubit.

Într-o discuție cu fetele din casa Mireasa sezon 6, Miruna dezvăluia că știe cine este expeditorul buchetelor de flori primite din afara casei.

”Chiar m-a ajutat că Luță mi-a trimis flori. Știam cine e. Am primit în două momente, o dată când m-am declarat în cunoaștere, o dată când eram în cuplu.”, a zis Miruna despre buchetul de flori primit în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Ada și Sebaidin au plâns împreună. Puțin mai târziu, s-au sărutat

Cosmin a vrut să știe detalii despre Luță

”M-am simțit foarte ciudat în momentul ăla.”, a spus Miruna când iubitul ei a întrebat-o despre Luță. ”Puteai să-mi spui că este vorba despre un fost. De ce nu mi-ai zis mie? Eu îți ziceam dacă primeam de la o fostă. Nu te condamn, doar te întreb.”, a replicat Cosmin.

Fata a povestit că nu s-a bucurat de flori, ci că s-a gândit la Cosmin, la felul în care se simte. Ba mai mult, a spus că acela a fost momentul când și-a dat seama că e îndrăgostită.

Mai târziu, doamna Adriana a vrut să știe de ce Miruna păstrează petalele de la florile primite de la fostul iubit.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Ada și Sebaidin au plâns împreună. Puțin mai târziu, s-au sărutat... Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Roxana a pus punct relației cu Paul: ”S-a dus scânteia aia”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x