Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 27 octombrie 2022. Mama Adei a intervenit plângând în live. Ce a deranjat-o

Doamna Ciobanu, mama Adei, a intervenit telefonic în emisia live din 27 octombrie 2022. Aceasta a fost deranjată de felul în care Gabriela a vorbit despre fiica sa.

colaj de imagini cu ada, gabriela si doamna flori de la mireasa sezon 6 Galerie
Doamna Ciobanu, mama Adei, a intervenit telefonic în emisia live din 27 octombrie 2022. Aceasta a fost deranjată de felul în care Gabriela a vorbit despre fiica sa. | Antena 1

Gabriela spune că Ada i-a luat, cu mâna, mâncare din farfurie. Aceasta a fost deranjată de gestul tinerei. Ambele au fost vocale, iar mamei Adei nu i-a picat bine discuțiile pe această temă.

Doamna Ciobanu a intervenit telefonic în emisia live din 27 octombrie 2022 și, plângând, a spus că nu mai vrea să fie atacată fiica sa.

Citește și: Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Roxana a pus punct relației cu Paul: ”S-a dus scânteia aia”

Mama Adei a intervenit plângând în live. Ce a deranjat-o

După ce i-a transmis că o iubește, doamna Ciobanu i-a recomandat fiicei sale să lase de la ea și să nu răspundă cu răutăți.

”Gândește-te la cuvintele pe care ni le spunea tăticuțul. Mă uit în fața televizorului și plâng. Se tot lovește în Ada. Tot se aruncă în Ada. Ada tot este lovită. Gabriela, îmi prezint și eu scuzele pentru că Ada a luat din farfuria ta. (...) Gabriela s-a exprimat foarte urât.

Este adevărat că am fost sunați acum o săptămână, nu am putut pentru că eram la serviciu. Mama nu a putut să intre, e bolnavă cu inima.”, a zis mama Adei.

Despre legătura Adei cu Sebaidin, mama a zis: ”Ce simtă ea asta să facă. Îmi place de Sebaidin.”

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au împlinit 6 luni de relație. Ce a publicat fosta concurentă pe rețelele sociale... Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Ada, noi încercări de a îl cuceri pe Sebaidin. Ce părere are doamna Dorina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x