Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au împlinit 6 luni de relație. Ce a publicat fosta concurentă pe rețelele sociale

Leo și Anda, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au împlinit 6 luni de relație. Tânăra a ținut să împărtășească acest eveniment special din viața ei cu susținătorii de pe Instagram.

Colaj cu Leo și Anda în două ipostaze diferite Galerie
Leo și Anda, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au împlinit 6 luni de relație | Antena 1 & Instagram

Leo și Anda sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor de când au părăsit competiția sezonului 5 Mireasa. Cei doi nu au ajuns până în Marea Finală a show-ului matrimonial pentru a se căsători, însă povestea lor de dragoste a continuat acasă.

Telespectatorii au urmărit cu drag parcursul lor în emisiune, mai ales atunci când relația lor a început să prindă contur. După plecarea Norei din casa Mireasa, Leo și-a găsit alinarea și fericirea în brațele Andei.

Aceștia au trecut prin foarte multe momente împreună în cadrul show-ului matrimonial, alături de doamna Dana, mama concurentului. Ca în orice relație, cei doi au întâmpinat o serie de situații dificile, însă au reușit să treacă cu bine peste ele.

Anda și Leo, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, au împlinit 6 luni de relație

Deși au existat foarte mulți telespectatori care n-au crezut în dragostea lor, Leo și Anda au demonstrat tuturor cât de puternică și specială este legătură dintre ei. Aceștia se înțeleg foarte bine și sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iar drept dovadă stau postările lor din mediul online.

De curând, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și-a dorit să împărtășească cu susținătorii de pe Instagram un moment important din viața ei. Tânăra a dat de veste tuturor că ea și Leo au împlinit 6 luni de relație.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Anda și Leo au împlinit 4 luni de logodnă. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant partenerului său

Anda a distribuit un colaj de poze cu ea și Leo prin intermediul unui InsaStory.

Un lucru este evident, Anda și Leo se numără printre persoanele care și-au găsit sufletul pereche în casa Mireasa. Chiar dacă au existat foarte multe obstacole în relația lor, cei doi au știu să nu le acorde importanță și au făcut un efort să rămână împreună.

Ce au spus Leo și Anda despre relația lor, la scurt timp de la Marea Finală a sezonului 5 Mireasa

La scurt timp de la Finala sezonului 5 Mireasa, Leo și Anda au intrat într-un live pe rețelele de socializare și au vorbit foarte deschis despre cuplul lor. Aceștia au dezvăluit că sunt foarte bine împreună și că se înțeleg de minune.

„Suntem foarte bine. Nu ne-am despărțit. Am văzut și noi aberațiile, dar am ales tăcerea”, au spus foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 5. Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei doi

„Noi am zis că nu apărem până pe 18 iulie online. Ne-au chemat la finală, am ales să nu ne ducem. Noi ne înțelegem foarte bine, nu se întâmplă nimic. Noi momentan locuim la mine, ne-am mutat împreună imediat cum am ieșit”, au mai dezvăluit Anda și Leo.

Speculațiile despre o posibilă despărțire au apărut încă de când aceștia au părăsit competiția, însă au luat decizia de a ignora tot ce se spune și de a-și trăi frumoasa poveste de dragoste cât mai departe de ochii curioșilor, dar și de luminile reflectoarelor.

Mireasa sezon 6, 26 octombrie 2022. Roxana a pus punct relației cu Paul: ”S-a dus scânteia aia”... Mireasa sezon 6, 27 octombrie 2022. Mama Adei a intervenit plângând în live. Ce a deranjat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x