Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 noiembrie 2022. Valentin și Deni, deranjați de gesturile apropiate pe care le-a făcut Gabriela față de Viorel

Gabriela a avut câteva gesturi apropiate cu Viorel, motiv pentru care Deni și Valentin s-au arătat deranjați.

Colaj cu Valentin, Gabriela și Valentin Galerie
Valentin, deranjat că Gabriela l-a atins pe Viorel într-un fel nefiresc | Antena 1

Gabriela l-a prins de nas în joacă pe Viorel, i-a dat o îmbrățișare lungă după ce acesta s-a întors din city break și l-a atins pe buze, când a văzut că are ruj. După ce a văzut acele atingeri, Valentin a venit cu reproșuri pentru Gabriela. Auzind ce s-a întâmplat, și Deni s-a arătat deranjată.

„Ce fată din casă și-ar permite să facă asta cu un băiat, în afară de iubitul ei? Dacă a fost așa e rău. Tu ești iubita mea. Mie mi se par niște gesturi greșite astea”, a spus Valentin.

„Nu credeam că te deranjează. Mi se pare absurd”, a spus Gabriela.

„Nu-s normale lucrurile astea. Nu-s gesturi de femeie aproape măritată”, a spus Deni.

„Vali e foarte drastic. Nu trece peste. Dacă e ceva care nu rezonează cu felul lui de viață”, i-a spus doamna Flori Gabrielei.

În emisia live de Mireasa de pe 28 noiembrie 2022 Valentin și Deni au privit imaginile cu gesturile apropiate pe care Gabriela le-a făcut față de Viorel.

Cum a explicat Gabriela gesturile de apropiere pe care le-a făcut față de Viorel

„Normal că am văzut. Sunt conștient tot timpul. Pentru mine e rău. E extrem de greșit. Eu nici la petreceri nu-mi permit să pup o fată”, a spus Valentin

„Chiar sunt deranjată. Eu de ce nu-mi permit să mă duc la Valentin? Pentru că nu este ceva normal. Eu nu vreau o asemenea prietenă. Să-și permit asemenea lucruri. Am încercat ieri să discut serios cu ea, dar nu support cănd o văd că-mi râde în față”, a spus Deni.

„Eu pe Deni și pe Viorel îi consider mai aproape de noi. Din punctul meu de vedere nu mi se pare că făcut un gest greșit sau deranjant”, a spus Gabriela.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiile ei

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 28 noiembrie 2022. Miruna și Cosmin au avut o discuție tensioantă. Ce au spus despre căsătorie... Mireasa sezon 6, 28 noiembrie 2022. Tatăl lui Alex s-a simțit „jignit”, după ce tânărul a vorbit despre el. Ce a spus în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x