Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Ada, noi încercări de a îl cuceri pe Sebaidin. Ce părere are doamna Dorina

Ada este îndrăgostită de Sebaidin și dorește să-l țină aproape. În schimb, băiatul se simte stânjenit și îi reamintește că sunt doar prieteni.

colaj de imagini cu ada si sebaidin de la mireasa sezon 6 Galerie
Ada este îndrăgostită de Sebaidin și dorește să-l țină aproape. În schimb, băiatul se simte stânjenit și îi reamintește că sunt doar prieteni. | Antena 1

”Prietena mea se cam dă la mine și i-am zis să se oprească. I-am zis că suntem doar prieteni. Îmi e și rușine să mai zic. Du-te, mă, de aici cu pupăturile. Nu m-am pupat.”, a zis Sebaidin în casa Mireasa.

”Așa trebuia să fac (n.r. un pas în spate). Așa am stat”, a mai spus el când băieții i-au zis că trebuia să se retragă din sărut. ”O s-o întreb pe doamna Dorina ce a luat când te-a făcut, că ești foarte frumos”, spunea și Ada pe terasă, când s-au întâlnit. ”Hai, mă, Ada...”, a reacționat fiul doamnei Dorina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 27 octombrie 2022. Mama Adei a intervenit plângând în live. Ce a deranjat-o

Ada, noi apropieri față de Sebaidin

Discutând despre eliminare, Ada a vrut să știe ce are de gând Sebaidin: ”La revedere sau adios?”. ”La revedere”, a răspuns băiatul.

Mai târziu, se aflau pe canapea și Sebadin a încercat să se impună.

”Dacă nu te oprești din asta, o să te evit maxim”, a spus Sebaidin când cei doi erau în living, iar Ada i-a cerut să o mângâie pe mână. Atunci Ada s-a enervat, și-a luat trolerul și a început să-și facă bagajul.

”Sunt și eu zurlie, am momentele mele. Cred că dacă o să mai am cărți sau dacă voi mai avea, cred că le foloseam cu ei”, a explicat Ada după difuzarea materialului.

Sebaidin a precizat, din nou, că el și Ada sunt doar prieteni, amici. ”Imaginile au spus tot. Nu e nimic între ei. Altceva ce să zic?!”, a afirmat și doamna Dorina.

Mireasa sezon 6, 27 octombrie 2022. Mama Adei a intervenit plângând în live. Ce a deranjat-o... Mireasa sezon 6, 28 octombrie 2022. Cuvintele folosite de Cosmin pentru a își descrie iubita au făcut-o pe Miruna să lăc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x