Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Miruna, foarte nervoasă pe Valentin. De ce l-a jignit iubita lui Cosmin

Miruna de la Mireasa sezon 6 s-a supărat tare pe Valentin, despre care spune că i-a zis ”Shhh” când toți băieții erau pe hol. Aceasta l-a jignit și a spus mai multe lucruri despre cuplul Gabriela- Valentin.

colaj de imagini cu miruna si valentin de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna de la Mireasa sezon 6 s-a supărat tare pe Valentin, despre care spune că i-a zis ”Shhh” când toți băieții erau pe hol. Aceasta l-a jignit și a spus mai multe lucruri despre cuplul Gabriela- Valentin. | Antena 1

Miruna și Cosmin statăteau pe canapea când Valentin a venit și i-a spus că bate câmpii.

”Miruna, scuză-mă. Bați câmpii rău de tot. Sunt chestii nefondare, care nu au niciun sens”, a zis Valentin. A fost răspunsul la observația pe care Miruna a făcut-o într-o discuție cu fetele. Ea a zis că Gabriela îi copiază gesturile de afecțiune.

Miruna, tiradă de jigniri la adresa lui Valentin

Iubita lui Cosmin s-a enervat atunci: ”Oricum calmați-vă că ați câștigat competiția. Gabriela are inelul deja, o să rămâneți voi doi în competiția asta. (...) Să vezi cât o să mâncați voi când o să duceți la amanet inelul. Să vedem când apare divorțul, a, la trei luni după competiție.”

Imediat după ce a spus asta, fata s-a dus să ia niște pachete. Pe hol se aflau Valentin, George, Viorel. Valentin i-a spus că o duce bine, moment în care Miruna s-a enervat. I-a replicat că sunt de la familie și că ea nu primește mocangeală.

Citește și: Mireasa sezon 6. Doamna Dorina: ”Damaris vrea să fugă din relația asta”. De ce fata nu are încredere în Sebaidin

Unul dintre băieți, s-a dovedit a fi George, a zis ”shhh”. Concurenta a crezut că Valentin a făcut-o și s-a enervat mai tare: ”Nu sunt câine, băiatul educat. Ai venit din Bragadiru, Balotești. Îmi spune el mie ”shhh”. Locul 1, exemplu pentru toți bărbații din casă. Ia-te de mână cu falsa numărul 1.

Îmi spune mie că bat câmpii... nesimțitul ăsta. Păi i s-au urcat proteinele la cap. Să-i zică iubitei lui ”shhh”. Așa e, mă, cu vedetele. Auzi, îmi zice mie ce bine o duci. Păi le-am primit de la familia mea, nu ca tine de la necunoscuți, băi umflatule. Ia uite, mă, în loc să-mi văd de ce am primit stau de toți agaricii.”

Mai târziu, l-a numit ”băiatul de la găini” pe Valentin. Însă nu el a fost cel care a spus ”shhh”. George și Cosmin au făcut-o, arată imaginile.

Cosmin a încercat să o liniștească pe Miruna

”Eu doar am încercat să o calmez, chiar nu am încercat să îi pun pumnul în gură”, a zis Cosmin. Miruna crede că a exagerat mult zilele acestea și a promis că se va concentra pe relația ei din casa Mireasa sezon 6.

Doamna Adriana: ”Având în vedere că și eu am avut o ieșire, e normal. Eu nu pot să știu ce a fost între ele. Poate Miruna a exagerat un pic, ai văzut că și eu ți-am spus. Contează mult modul cum o spui, dar câteodată se întâmplă să ne ieșim din stare. Suntem firi diferite, e normal. Eu m-aș bucura mult să se axeze pe relația lor.”

Mireasa sezon 6. Doamna Dorina: ”Damaris vrea să fugă din relația asta”. De ce fata nu are încredere în Sebaidin... Mireasa 2021, sezonul 5. Doamna Dana a publicat cea mai emoționantă imagine cu Leo și Anda. Cum au fost surprinși cei do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x