Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Doamna Dorina: ”Damaris vrea să fugă din relația asta”. De ce fata nu are încredere în Sebaidin

Damaris și Sebaidin de la Mireasa sezon 6 au încheiat cunoașterea în ediția live din 27 septembrie 2022. La Capriciile Iubirii, doamna Dorina a zis de ce susține încheierea legăturii.

damaris, dorina, sebaidin de la mireasa sezon 6 Galerie
Damaris și Sebaidin de la Mireasa sezon 6 au încheiat cunoașterea în ediția live din 27 septembrie 2022. La Capriciile Iubirii, doamna Dorina a zis de ce susține încheierea legăturii. | Antena 1

Înainte ca doamna Dorina să-l roage pe Sebaidin să renunțe la Damaris, cele două femei au purtat o discuție despre nemulțumirile pe care concurenta le are la adresa pretendentului ei.

”Eu îmi doresc ca omul de lângă mine să fie natural, așa cum este. (...) Clar, nu pune nimeni mâna pe mine. Nu e vorba de gelozie, dar cât timp ești într-un show în care vrei să cucerești o fată și îți place de cineva, păi nu te duci să pui mâna pe alta.

Eu vreau să te câștig pe tine și te duci așa, să pui mâna pe alta sau să pun mâna pe altul... Nu îmi stă în caracter, nu e de gestul în sine, ci de naturalețea cu care l-a făcut. Înseamnă că este foarte obișnuit să facă chestia asta și pentru el nu e nimic.”, i-a spus Damaris doamnei Dorina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 27 septembrie 2022. Doamna Dorina, supărată, îl îndeamnă pe Sebaidin să pună punct cunoașterii cu Damaris

Aceasta a îndemnat-o să spună ce obiecții are la adresa ei: ”Puteți să-mi spuneți în față, că nu mă supăr. Mai tare apreciez să văd că îmi spuneți ce aveți de spus decât să vă văd că mă pupați sau mă îmbrățișați. Credeți-mă.”

Doamna Dorina se opune unei posibile relații Damaris-Sebaidin

În ediția Mireasa Capriciile Iubirii de marți, 27 septembrie, Sebaidin a zis că nu știe dacă oprirea cunoașterii este, de fapt, un test. De asemenea, doamna Dorina a explicat de ce și-a schimbat părerea despre Damaris.

”Ieri, când au venit de la date am întrebat-o cum a fost. ”A, foarte frumos, natura” (n.r. ar fi răspuns Damaris). Așteptam ceva frumos, dar nu am văzut. Am văzut numai că-l respinge, ceea ce nu merită. Am văzut ”mai ai răbdare”. Nu, e copilul meu. Nu vreau să fie tăvălit pentru că el nu merită. Nu știu dacă greșesc, dar e copilul meu și trebuie să-l apăr. Nu se comportă potrivit cu el”, a declarat doamna Dorina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 27 septembrie 2022. Mama Roxanei: ”Îl accept pe Paul.” Care e statusul relației celor doi

Sebaidin crede că Damaris pune bariere și consideră că vina este comună. Nu a spus nimic despre faptul că fata ar vorbi despre fostul iubit, aspect care o deranjează doar pe doamna Dorina.

”Cam asta e viața. Fiecare să creadă ce dorește. Nu e vorba de greșit. Nu sunt perfectă. Știu că sunt un om rece și ca un bolovan, sunt conștientă de asta”, a spus Damaris.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 27 septembrie 2022. Mama Roxanei: ”Îl accept pe Paul.” Care e statusul relației celor doi... Mireasa sezon 6, 28 septembrie 2022. Miruna, foarte nervoasă pe Valentin. De ce l-a jignit iubita lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x