Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Alex spune că s-a îndrăgostit de Raluca

Alex de la Mireasa sezon 6 le-a dezvăluit băieților că s-a îndrăgostit de Raluca. Acesta a fost impresionat de gesturile pe care le-a făcut pentru el, în urma task-ului cu frânghii.

colaj de imagini cu raluca si alex de la mireasa sezon 6 Galerie
Alex de la Mireasa sezon 6 le-a dezvăluit băieților că s-a îndrăgostit de Raluca. Acesta a fost impresionat de gesturile pe care le-a făcut pentru el, în urma task-ului cu frânghii. | Antena 1

În urma task-ului cu frânghii, Alex a reușit să câștige un date cu Raluca. Însă nu a fost singurul pentru că a descoperit și o nouă față a celei pe care o place.

După ce s-a terminat proba, tânăra l-a ținut de mână pe Alex și chiar i-a oferit două eșarfe pentru a își bandaja mâinile.

Mai târziu, el le-a mărturisit băieților că a fost impresionat de gesturile ei și le-a spus tinerilor că s-a îndrăgostit. Ba mai mult, e convins că merită să se străduiască pentru a o cuceri pe Raluca.

Citește și: Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Doamna Dorina a vorbit cu sora lui Sebaidin. Băiatul a lăcrimat când a auzit discuția

Reacția Ralucăi când a aflat că Alex s-a îndrăgostit de ea

Alex nu a dorit ca Raluca să afle din emisia live ce simte pentru ea. Fata a zâmbit când a auzit faptul că Alex o consideră frumoasă și că vede frumusețe din orice unghi ar privi.

”Da, importante sunt și faptele. Am simțit că mă place. Știți că l-am întrebat, și în zilele anterioare, dacă este îndrăgostit pentru că și eu vedeam zâmbetul acela, pe care nu poți să-l controlezi.”, a spus Raluca.

Alex a precizat faptul că a vrut să-i spună el că e îndrăgostit, să nu afle de pe material. ”Am vrut să fiu eu cel care îi spune pentru prima oară. Ne-am promis că o să ne spunem, indiferent de orice lucru, ne spunem în față. Că-i bun, că-i rău”, a declarat Alex.

Raluca spune că nu obișnuiește să împrumută haine și bani. ”Cu accesorii sau alte lucruri pot să le ofer... le pot ajuta cu drag.”, a explicat ea. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Inga și Andrei formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat... Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x