Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Inga și Andrei formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat

Andrei și Inga de la Mireasa sezon 6 au trecut la nivelul următor. Cei doi s-au sărutat și au declarat că formează un cuplu.

colaj de imagini cu andrei si inga de la mireasa sezon 6 Galerie
Andrei și Inga de la Mireasa sezon 6 au trecut la nivelul următor. Cei doi s-au sărutat și au declarat că formează un cuplu. | Antena 1

Andrei și Inga petrec tot mai mult timp împreună. Cei doi tineri concurenți de la Mireasa sezon 6 s-au ținut de mână și au discutat despre copii. Mai târziu, s-au retras în livingul băieților și s-au sărutat.

Andrei și Inga formează un cuplu

După ce s-au sărutat, Simona Gherghe i-a întrebat pe cei doi concurenți dacă formează un cuplu. Răspunsul lor a fost afirmativ și Andrei părea foarte fericit. A zâmbit încontinuu, în timp ce o ținea strâns de mână pe Inga.

”Da, ne declarăm un cuplu.”, au spus Inga și Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Doamna Dorina a vorbit cu sora lui Sebaidin. Băiatul a lăcrimat când a auzit discuția

Doamna Laura nu a părut foarte încântată, ci mai degrabă reținută: ”Nu aș vrea ca niciunul dintre ei să sufere. Inga este o fată foarte sensibilă. Nici Andrei nu vreau să sufere. Îi văd împreună, nu se poate calcula un sărut. Sunt convinsă că nu se poate calcula, dar le-am spus ”Andrei, sa nu o pupi. Sunt fericită că s-a întâmplat. Aseară am plâns împreună cu ei”.

Inga spune că voia să mai aștepte, dar nu regretă ce s-a întâmplat. ”Sentimente colorate”, a afirmat Andrei. Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Doamna Dorina a vorbit cu sora lui Sebaidin. Băiatul a lăcrimat când a auzit discuț... Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Alex spune că s-a îndrăgostit de Raluca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x