Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Discuția despre copii a adus tensiune în cuplul Miruna-Cosmin. Ce spune doamna Adriana

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au discutat, din nou, despre copii. Iată ce a avut de spus și doamna Adriana.

colaj de imagini cu miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au discutat, din nou, despre copii. Iată ce a avut de spus și doamna Adriana. | Antena 1

”Te-am văzut schimbat, nu mai ai zâmbetul, lumina aia pe față”, i-a zis doamna Adriana lui Cosmin, când Miruna a ieșit din bucătărie. Mai târziu, când fata a revenit în cameră, mama băiatului i-a atras atenția că l-a menționat pe fostul iubit.

”Dacă e să se strice relația aia e, până la urmă nu avem 10 copii...”, a punctat Miruna când concurenta a subliniat faptul că își vor strica relația dacă nu discută toate neînțelegerile.

Ea s-a simțit neplăcut din cauză că doamna Adriana a spus că Miruna pune presiune pe Cosmin în legătură cu viitorul lor și dorința ei de a deveni părinte.

Citește și: Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Alex spune că s-a îndrăgostit de Raluca

Doamna Adriana, supărată din cauza discuțiilor

După difuzarea materialului, doamna Adriana a considerat că Miruna o consideră vinovată pe ea pentru situația tensionată dintre cei trei: ”V-ați supărat unul pe altul, nu e vina mea.”

Miruna a încercat să detensioneze situația și a explicat faptul că a fost deranjată doar că iubitul ei, Cosmin, se gândește că o ține în loc. ”Nu prea i-am cerut sfaturi mamei, am considerat că trebuie să vorbesc ce simt.”, a subliniat Cosmin.

De cealaltă parte, Miruna crede că partenerul ei ar trebui să discute mai mult cu mama lui. ”Mi-a spus în bucătărie că nu se simte bine aici. Așteaptă să ne vadă pe mine și Miruna Nu mai are sclipirea aia.”, a afirmat concurentul.

Mai multe detalii în materialul de mai sus.

Mireasa sezon 6, 29 septembrie 2022. Alex spune că s-a îndrăgostit de Raluca... Mireasa sezon 6, 30 septembrie 2022. Ce părere are mama Gabrielei despre Valentin și faptul că vor să se mute la Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x