Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Plecarea Roxanei a adus sentimente de tristețe în casa Mireasa. Deși Paul și fosta iubită au avut parte de o situație mai dificilă în ultima perioadă, la plecarea din casa Mireasa, Roxana i-a spus lui Paul „Te iubesc”.

Paul și Roxana, îmbrățișați Galerie
Roxana a părăsit competiția Mireasa | Antena 1

Roxana i-a spus lui Paul că dacă nu își va găi el pe cineva, ea îl așteaptă afară. Tânăra i-a spus băiatului cu lacrimi în ochi că îl iubește, iar Paul a răspuns că este „bulversat” de declarația făcută de fată, pentru că nu se aștepta. „De ți-a fost atât de greu să spui ce simți?”, i-a spus Paul Roxanei la plecare.

Ce a declarat Paul în emisia live de Mireasa d epe 31 octombrie 2022, la scurt timp de când Roxana a părăsit casa Mireasa

„Îmi e dor de Roxana. M-am tot gândit la weekend-ul acesta. Aștept o scrisoare de la ea și voi comunica ce am decis și eu. Nu am știut sigur dacă să cred sau nu când mi-a spus că mă iubește. Acum trei zile mi-a spus că nu poate să mă iubească. Sunt confuz. Nu știu ce să zic. M-am tot gândit și nu rezultă nimic. Până nu pierzi pe cineva nu-ți dai seama”, a spus Paul în emisia live de pe 31 octombrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6. ”S-a jucat”. Primele impresii după plecarea Roxanei din competiție. Paul a plâns

După ce și-a luat „La revedere” de la colegi, Roxana a spus că îi va susține din afara casei pe Miruna și Cosmin și pe Raluca și Alex. Când Gabriela s-a apropiat de ea pentru a-i ura succes, Roxana a respins-o : „Nu mă mai consola tu! Nu am nevoie de consolarea ta”.

Roxana a părăsit casa Mireasa în urma galei de pe 28 octombrie 2022.

Citește și: Ce a postat Roxana de la Mireasa sezon 6, după ce a fost eliminată. Mesajul clar de pe Instagram

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Ce a postat Roxana de la Mireasa sezon 6, după ce a fost eliminată. Mesajul clar de pe Instagram... Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Gabriela, surpriză pentru Valentin la petrecere: „Ce frumos dansezi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x