Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Concurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu

În emisia live de pe 4 noiembrie 2022 concurnții au primit sarcina de a desemna cel mai slab și cel mai puternic cuplu al sezonului.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Concurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu de la Mireasa | Antena 1

Concurenții sezonului 6 Mireasa au avut o misiune dificilă. în gala live de pe 4 noiembrie 2022 aceștia au fost puși în situația de a vota cel mai slab și cel mai puternic cuplu din competiție.

Simona Gherghe i-a invitat pe toți cei prezenți în platou să voteze.

„Dincolo de simpatii și simpatii”, le-a spus Simona Gherghe concurneților care au votat, îndemnându-i să se orienteze privind la iubirea dintre parteneri și la compatibilitatea lor.

„Oameni care credeți că o să reziste afară sau nu. Dacă există potrivire”, a spus Simona Gherghe în timp ce concurenții votau.

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Cum au votat concurenții Mireasa. Cine a fost desemnat cel mai slab cuplu

Paul și Doamna Ecaterina i-au votat pe Raluca și Alex la cel mai puternic cuplu. Cel mai slab în opinia lor este cel format din Inga și Andrei.

Cel mai puternic cuplu este pentru Valentin Gabriela și doamna Flori este cel format din Cosmin și Miruna. Cel mai slab cuplu din perspectiva lor este Alex și Raluca.

Andrei, Inga și doamna Laura au votat pentru Miruna și Cosmin la cel mai puternic și la cel mai slab pe Viorel și Deni.

Miruna și Cosmin au votat la cel mai puternic cuplu pe Raluca și Alex și cel mai slab cuplu pe Inga și Andrei.

Adina și Ada au votat la cel mai puternic cuplu Deni și Viorel și la cel mai slab cuplu Valentin și Gabriela.

Alex și Raluca i-au votat pe Miruna și Cosmin la cel mai puternic cuplu. Cel mai slab cuplu din perspectiva lor este cel format de Gabriela și Valentin.

George și doamna Gica i-au votat pe Valentin și Gabriela la cel mai puternic cuplu și pe Inga și Andrei la cel mai slab cuplu.

Viorel, Deni și doamna Paula i-au votat pe Miruna și Cosmin la cel mai puternic cuplu și pe Inga și Andrei la cel mai slab cuplu.

Cel mai puternic cuplu din casa Mireasa în urma tututor voturilor este format din Miruna și Cosmin. (4 voturi).

Cel mai slab cuplu este format din Inga și Andrei. (4 voturi).

Cel mai puternic cuplu a primit un premiu: o oră live pe facebook săptămâna viitoare. Alex și Raluca, 45 de minute, Valentin - Gabriela și Deni - Viorel câte 30 de minute.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Sebaidin și Andrei. Ce a votat publicul... Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x