Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Miruna a aflat că familia sa este foarte afectată de secretul ei: „Toată lumea e praf”

Miruna a primit vești de acasă, după ce a făcut dezvăluiri la task-ul secretelor. Prietene Mirunei, Teodora, a avut o intervenție telefonică la Mireasa: Capriciile Iubirii, iar iubita lui Cosmin a izbucnit în lacrimi când a aflat că părinții, bunicii ți prietenii au fost foarte afectați de cele aflate.

Colaj cu Miruna și Cosmin de la Mireasa Galerie
Miruna a aflat că familia ei este foarte afectată de secretul ei | Antena 1

„Ne-ai făcut praf. Părinții, bunicii, prietenele tale. Puteai să te gândești la ei că au aflat ce au aflat de la televizor. Trebuia să te gândești la ei și la tine. Doar noi, prietenele ei știam despre legătura cu bărbatul însurat. S-a îndrăgostit de ea, a vrut să divorțeze, Miruna nu a fost de acord cu așa ceva”, i-a spus Teodora Mirunei la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Ulterior, Miruna a plâns în brațele lui Cosmin. „Toată lumea e praf. Nici dacă mă mărit aici ei n-o să vină”, i-a spus fata iubitului ei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 3 noiembrie 2022. Miruna răspunde speculațiilor de pe Internet despre legătura cu bărbatul însurat

Miruna de la Mireasa, în lacrimi când a aflat vești de acasă

În gala live de Mireasa de pe 4 noiembrie 2022, Miruna a spus că regretă mărturisirile făcute.

„Am intrat foarte tare într-un joc, cu riscul de a-mi face familia praf. Nici nu mă bucur că am câștigat. M-am gândit cumva că tot ce am povesti va fi o lecție pentru anumite fete”

„Sunt conștientă că i-a durut când au auzit anumite lucruri. Sunt supărați că am zis anumite lucruri să audă toată țara. Am primit un pachet din partea lor, dar fără scrisoare. Eu sunt conștientă că ei mă iubesc necondiționat. Că fac eu tâmpenii asta e partea a doua

Citește și: Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul... Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Sebaidin și Andrei. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x