Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la party

La petrecea de sâmbătă, Miruna și Cosmin s-au sărutat pătimaș. S-a întâmplat după ce băiatul a avut o discuție cu doamna Adriana, care a dezaprobat comportamentul tinerei.

colaj de imagini cu miruna si cosmin care se saruta Galerie
La petrecea de sâmbătă, Miruna și Cosmin s-au sărutat pătimaș. S-a întâmplat după ce băiatul a avut o discuție cu doamna Adriana, care a dezaprobat comportamentul tinerei. | Antena 1

În timpul petrecerii de sâmbătă, Cosmin și doamna Adriana au purtat o discuție. Aceasta i-a transmis că îi pare rău pentru cele trei luni petrecute în competiție, dar relația eșuată cu Miruna îl va ajuta pe viitor.

Ea i-a mărturisit că nu s-a simțit bine când urmărea materialele în care Cosmin era efectiv certat de Miruna. La final, băiatul a înțeles că mama sa îi sublinia faptul că nu o consideră potrivită ca noră.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Cosmin și Miruna au plâns îmbrățișați după despărțire. Cum explică fata decizia ei

Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la party

După discuție, Cosmin a făcut ce îi dicta inima. S-a dus la Miruna și a luat-o în brațe. Apropierea s-a întâmplat de parcă nici nu se despărțiseră cu doar câteva ore în urmă. S-au sărutat pătimaș și apoi s-au retras în livingul băieților.

Miruna i-a zis că-l iubește și că vrea să se căsătorească cu el și i-a adus aminte de momentele petrecute la hotel. Cosmin a rugat-o să fie clară și i-a spus că el vorbește serios, nu se joacă. Mai târziu, discuția care s-a întors la motivul despărțirii, i-a făcut să se răcească din nou.

Atunci, Cosmin i-a confirmat Mirunei ceea ce ea deja credea: că doamna Adriana nu o consideră potrivită pentru el.

În emisia live din 5 decembrie, întrebați care e statusul relației lor, Cosmin a afirmat că nu s-a schimbat nimic și că sunt despărțiți.

Mai mult, el pare hotărât să lupte pentru povestea lor de dragoste, dar Miruna spune că ea nu mai luptă pentru nimic în acest moment.

”Vedeți?!”, a replicat imediat doamna Adriana, vizibil nemulțumită de atitudinea celei pe care, până în urmă cu câteva zile, o considera viitoarea noră.

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Cosmin și Miruna au plâns îmbrățișați după despărțire. Cum explică fata decizia ei... Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Gabriela s-a simțit ”atacată energetic” de doamna Flori. Mama lui Valentin a plâns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x