Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Cosmin și Miruna au plâns îmbrățișați după despărțire. Cum explică fata decizia ei

Cosmin și Miruna de la Mireasa sezon 6 s-au despărțit și băiatul a tot încercat să vorbească cu ea, însă tânăra a refuzat.

colaj de imagini cu miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 dupa despartire Galerie
Cosmin și Miruna de la Mireasa sezon 6 s-au despărțit și băiatul a tot încercat să vorbească cu ea, însă tânăra a refuzat. | Antena 1

”O să-ți dau inelul. Îl pui în cutie. Vreau să renunț. Vreau să închei”, a spus Miruna, în timp ce Cosmin o ținea de mâini. Băiatul a fost surprins de decizia iubitei lui.

Amândoi aveau lacrimi în ochi și Cosmin a fost trist cum nu a mai fost văzut până acum. El a rămas pe loc, în timp ce Miruna a ieșit să fumeze, și a privit spre locul unde ea plecase. După ce a stat câteva minute pe terasa băieților, Cosmin a revenit în casă și a început să-și caute fosta logodnică.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la party

Cosmin și Miruna au plâns îmbrățișați după despărțire. Cum explică fata decizia ei

Ea a trecut pe lângă el și a refuzat să vorbească. Cosmin s-a rezumat la a o privi și a mai făcut o încercare. ”Te-am rugat din tot sufeltul să nu mai vorbim ca să nu pară că te ții după mine. Sunt foarte hotărâtă. Mi-e rușine de mine că am mers în city break, că am fost cerută și am avut noaptea aia”, i-a spus tânăra.

Cosmin i-a replicat că îi dă timp să se gândească și i-a zis că o iubește, în timp ce a pupat-o pe frunte. După ce băiatul a ieșit din cameră, Miruna s-a apucat să strângă toate amintirile cu fostul iubit.

Doamna Adriana și-a făcut apariția și nu a fost așa blândă precum fiul său. ”Oricum mi-ai demonstrat ce mai spuneau ăștia pe aici.”, a concluzionat mama lui Cosmin.

Mai târziu, Miruna i-a spus doamnei Paula că nu l-ar fi dus pe Cosmin la părinții ei și nici nu și-ar fi dorit să îi cunoască familia. I-a zis și lui Cosmin acest lucru.

Cei doi s-au ținut în brațe și au plâns. E a doua oară când băiatul plânge în competiție, prima dată fiind după o ceartă cu Miruna.

”Nu mai aveam putere să discut, dar asta simțeam legat de familie. I-am zis și vineri, la fel cum eu sunt foarte atașată de familie, așa e și el. Dacă eu nu îl iau la ai mei, nu vreau să-i cunosc familia și prietenii, o să ne certăm.”, a explicat Miruna. Cosmin a afirmat că nu ar locui cu niciuna dintre familii.

Mireasa Confesiuni. Raluca și Alex, dezvăluiri din vacanța în care s-au logodit: ”Înseamnă că te-a dat pe spate”... Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Care e statusul relației dintre Cosmin și Miruna după ce s-au sărutat pătimaș la part...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x