Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

Gabriela și Valentin de la Mireasa sezon 6 și-au spus părerile despre situația de zilele trecute, când fata s-a simțit ”atacată enegetic” de doamna Flori.

Într-o zi, Gabriela a spus că se simte ”atacată energetic” de o persoană din casa Mireasa sezon 6. Se referea la doamna Flori, mama lui Valentin.

”Chestia asta am simțit-o de trei ori.”, a zis Gabriela în acel moment. Imediat, doamna Flori s-a retras în dormitor și a plâns serios. În acest timp, Gabriela era preocupată să citească cartea de rugăciuni a doamnei Flori și doamna Paula căuta și apa sființită.

Din dormitor, doamna Flori au auzit râsetele Gabrielei și a fost deranjată de acest lucru.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au împăcat. Ce moment a avut loc între fată și doamna Adriana

”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată energetic”

”Ea nu e fata ta”, i-a zis Valentin doamnei Flori. Aceasta a replicat că mai avea nevoie de o lovitură pentru a înțelege că e timpul să mențină distanța.

În cadrul discuției, doamna Flori i-a atras atenția lui Valentin că fata își lasă lucrurile în baie și că ea strânge după ea.

”Am apreciat, am văzut că se plictisește și dacă avea nevoie de activitate... Mi-a călcat hainele, mi le-a strâns, întins.”, a explicat Gabriela în emisia live din 6 decembrie 2022.

”Știu ce a supărat-o. În momentul în care vorbea cu Raluca și bătea în mama.”, a zis Valentin despre motivul pentru care mama sa a fost supărată pe Gabriela.

Gabriela, supărată din cauza subiectului cu doamna Flori

După ce Gabriela a afirmat că starea ei de rău era din cauza doamnei Flori, mama lui Valentin a purtat o discuție cu doamna Gica.

”M-a durut. A fost foarte mult. Eu plângeam și ea râdea încontinuu.”, a zis doamna Flori în baie.

În emisia live din 6 decembrie 2022, Gabriela a afirmat că a greșit cu un singur lucru: nu a putut ascundă ce simte. Ea a insistat să se închidă subiectul și a punctat faptul că ar vrea să vorbească lucrurile astea în afara casei Mireasa.

Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au împăcat. Ce moment a avut loc între fată și doamna Adriana... Mireasa sezon 5. Perneș anunță că nu mai formează un cuplu cu Sabrina. Mesajul lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x