Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au împăcat. Ce moment a avut loc între fată și doamna Adriana

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 formează, din nou, un cuplu. Cei doi tineri s-au împăcat după ce au dormit împreună.

colaj de imagini cu miruna si cosmin care stau imbratisati Galerie
Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 formează, din nou, un cuplu. Cei doi tineri s-au împăcat după ce au dormit împreună. | Antena 1

Miruna și-a dorit să doarmă cu fostul logodnic, Cosmin, așa că a încercat să găsească o soluție. Surprins, tânărul a acceptat.

Cei doi au dormit împreună în patul Mirunei, din dormitorul fetelor, după ce Cosmin a cedat dormitorul lui cuplului Valentin- Gabriela.

După ce s-a difuzat materialul, Miruna a recunoscut că își dorea, încă de atunci, să se împace cu băiatul.

Citește și: Mireasa sezon 6. Reacția lui George când a văzut-o pe Adina plângând. Ce a făcut fiul doamnei Gica

Miruna și Cosmin s-au împăcat. Ce moment a avut loc între fată și doamna Adriana

În emisia live din 6 decembrie 2022, Miruna a spus că nu s-ar fi împăcat așa repede cu tânărul Cosmin dacă nu s-ar fi deschis ușile.

”Dacă nu se deschideau ușile, nu cred că ne împăcam. Ne împăcam în 2-3 zile”, a zis Miruna. Ea a continuat: ”Era clar că ne vom împăca”.

”Îmi cer iertare că am reacționat amândouă ca două apucate”, i-ar fi zis Miruna doamnei Adriana, în încercarea lor de a se împăca.

”Eu nu cred că afară se vor despărți. Am zis că nu va merge dacă Miruna e prea atașată de familiei. Orgoliul ăsta nu e bun, deciziile astea luate la nervi. Eu am și spus că dacă era leșinată, nu o suportam. Chiar dacă și eu sunt așa, câteodata mă enervează”, a zis doamna Adriana în emisia live din 6 decembrie 2022.

Citește și: Mireasa sezon 6. Ușile dintre case nu se vor mai închide. Cum vor dormi Miruna și Cosmin, deși sunt despărțiți

Înainte cu o seară, Miruna și Cosmin dormeau împreună și se împăcau. Dimineața, fata regreta că a luat decizii la nervi.

”Nu mai fi supărată, ai lângă tine un om care te iubește”, i-a zis Cosmin Mirunei când stăteau pe canapea, după ce au dormit împreună.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6. Reacția lui George când a văzut-o pe Adina plângând. Ce a făcut fiul doamnei Gica... Mireasa sezon 6, 6 decembrie 2022. ”Nu e fata ta”. Vali, discuție cu doamna Flori după ce Gabriela s-a simțit ”atacată e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x