Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cum l-au sărbătorit concurenții pe Valentin și cine a avut comentarii „neprietenoase”

Valentin a împlinit 25 de ani, prilej cu care a fost sărbătorit în casa Mireasa. Totuși, pe lângă momentele plăcute, au existat și comentarii neplăcute.

Colaj cu Valentin, doamna Paula și Adina Galerie
După petrecerea de ziua lui Valentin a avut loc un conflict în direct, în living-ul Mireasa | Antena 1

Valentin a primit videoclipuri emoționante de la grupurile de susținători. El alături de Gabriela au privit imaginile, însă la un moment dat Adina a spus că își dorește să meargă la somn. Tânăra a spus că „a pierdut 30 de minute de somn” și că nu îi face plăcere să participe la petrecerea organizată pentru aniversarea iubitului Gabrielei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada a mărturisit că i-a atras atenția Alex. Cum a reacționat Raluca

Valentin a împlinit 25 de ani. Ce a făcut Adina la petrecere

Este binecunoscut faptul ca Adia și Gabriela nu se simpatizează reciproc, iar în ultima perioadă între cele două s-au iscat diverse conflicte.

În emisia live de pe 6 octombrie 2022 Adina a continuat să spună că participarea la petrecere nu i-a făcut plăcere și că a simțit că a pierdut timpul pe care ar fi putut să-l petreacă dormind:

„N-ai pierdut nimic. Ai câștigat. Nu poți să vorbești chiar așa de ziua unei persoane. E foarte urât”, a spus doamna Paula.

Citește și: Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers

„Mie nu mi-ai făcut niciun ajutor că ai stat să te uiți la filmări”, i-a răspuns Valentin Adinei.

Tot în emisa live de Mireasa de pe 6 octombrie 2022, au existat tensiuni și schimburi acide de replici. Doamna Paula a răbufnit când a auzit-o pe Adina vorbind despre ea: „Până acum am fost o doamnă. Te-am lăsat în pace”, i-a spus însoțitoarea lui Valentin Adinei.

Doamna Paula a susținut că Adina i-a spus că nu îi poartă respect, însă Raluca, cea care a azuit conversația a precizat că Adina a declarat că „respectul se câștigă”, când a fost întrebată dacă o respectă pe doamna Paula.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada a mărturisit că i-a atras atenția Alex. Cum a reacționat Raluca... Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada l-a ales pe Sebaidin pentru un date. Cum a reacționat doamna Dorina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x