Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Ada a mărturisit că i-a atras atenția Alex. Cum a reacționat Raluca

Noua concurentă de la Mireasa, Ada, a avut mai multe discuții cu fetele, imediat după intrare ei în competiție. Încă din filmulețul de prezentare fata a spus că i-a atras atenția un băiat „înalt și blonduț” și acum a ofeit explicații.

Colaj cu Ada și Raluca Galerie
Ada a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Ada le-a spus fetelor ce băiat i-a atras atenția de la bun început. Noua concurentă de la Mireasa a mărturisit că Alex este cel care i-a atras atenția când a intrat în competiție, iar Raluca i-a spus că pe ea nu o deranjează dacă va încerca să-l cunoască.

Ada a mărturisit că i-a atras atenția Alex și că nu știa despre el că este „într-o cunoaștere”. Fetele i-au spus Adei că este într-o cunoaștere cu Raluca, însă concurenta a intervenit și a precizat că ea nu formează un cuplu.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Mama lui Viorel a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii. Ce a spus despre relația fiului ei cu Deni

Cum a reacționat Raluca în momentul în care Ada a spus că Alex i-a atras atenția

„Nu ne-am sărutat, nu ne-am declarat un cuplu. Ne cunoaștem. E singurul băiat cu care stau mai mult de vorbă. Îmi place să cunosc omul la modul colectiv. Tu dacă simți și îți place poți să încerci să vezi poate rezonezi. Nu suntem într-un cuplu. Poți să-l alegi la date. Fă ce simți. Nu e în cuplu”, i-a spus Raluca Adei.

„Eu nu știu mai exact care cum. Dar nu vreau să intervin. Nu o să mă bag peste conexiunea uneia dintre voi. Eu îmi doresc să-mi găsesc partenerul și să fiu mireasă”, a precizat Ada.

În emisia live de pe 6 octombrie 2022 Simona Gherghe a întrebat-o pe Raluca de ce nu i-a precizat Adei că tânărul s-a declarat îndrăgostit de ea.

„Nu i-am spus că Alex e îndrăgostit cu de mine pentru că nu sunt în măsură să vorbesc despre sentimentele altei persoane. În material am precizat că e singurul bărbat din casă cu care interacționez”, a spus Raluca în emisia live.

„Raluca e liberă să spună ceea ce vrea și eu să fac ceea ce simt”, a conchis Alex.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa, sezon 6. Mama lui Viorel a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii. Ce a spus despre relația fiului ei ... Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cum l-au sărbătorit concurenții pe Valentin și cine a avut comentarii „neprietenoase”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x