Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui: „Aș minți să spun că sunt mulțumită de ce văd”

În gala de pe 7 octombrie 2022 de Mireasa, în platoul emisiunii s-a vorbit despre scrisoarea pe care a primit-o Cosmin de la sora lui.

Colaj cu Cosmin, Miruna, doamna Adriana Galerie
Cosmin a primit o scrisoare de la sora lui | Antena 1

Înainte de a primi scrisoarea, Cosmin și Miruna au avut parte de o mică ceartă. Fata a fost nemulțumită de faptul că iubitul ei nu a venit la ea imediat cum s-au deschis ușile, iar reacția ei a fost una „acidă”

„S-au deschis ușile de 5 minute și el stă și freacă o oală. Eu n-am văzut așa ceva în viața mea”, a spus Miruna. La scurt timp, Cosmin a venit să vadă ce face Miruna, iar fat era vizibil supărată:

„Cred că mă iei la mișto! Stau și eu să-mi ascut creioanele acum. Voi ați văzut că s-au deschis ușile, nu eu. Că eu veneam la tine. Așa sunt eu nebună. Puteai să vii când s-au deschis ușile la mine și mă luai și spălai oala aia de 7 ori cu mine”,a spus Miruna.

„Nu, asta mă depășește. De ce ești așa? Dacă ești supărată pe mine dintr-un alt motiv zi-mi și te înțeleg”, a răspuns Cosmin, încercând să-și ia în brațe iubita.

„E vorba de gest. 3 minute am stat numai eu pe scările alea. E vorba de gest, d entuziasm. Îmi zici bine doar ca să tac. Vreau să înțelegi care a fost supărarea”, a conchis Miruna.

Citeșe și: Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna

Ce scria în scrisoarea primită de Cosmin de la sora lui. Concurentul Mireasa a citit cu lacrimi în ochi

Ulterior, Cosmin a primit o scrisoae din partea Mihaelei, sora lui. În scrisoare fata s-a adresat fratelui, mamei, dar și Mirunei.

„Aș minți să spun că sunt mulțumită de ceea ce văd. Mama ești prietenoasă și blândă, însă nici nu te lăsa umilită”, a scris sora lui Cosmin.

Mihaela i s-a adresat Mirunei, spunându-i că au vârste apropiate și că-i înțelege unele reacții și pretenții, însă i-a precizat că a deranjat-o tonul ridicat cu car ei s-a adresat doamnei Adriana.

„De afară lucrurile se văd destul de urât. Nu mi-a plăcut că ai ridicat tonul la ea. Nu ai niciun drept să faci pe cineva să se simtă vinovată din cauza stărilor tale, sau a părerilor familiei tale. Scuză-mă pe mine, dar aici e prea mult”, a scris Mihaela.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 octombrie 2022. Schimb de replici între Miruna și doamna Adriana. Ce s-a întâmplat între ele

Pe Cosmin Mihaela l-a rugat să fie mai atent la mama lor și să nu mai tacă atunci când doamna Adriana e în dificultate.

În emisia live de pe 7 octombrie 2022 Miruna a mărturisit că și-a cerut scuze pentru momentul în care a ridicat tonul doar că așa este ea, mai vulcanică.

„Așa sunt eu mai vulcanică. Eu sunt mai acidă. Poate mă acid, gesticulez mult”, a spus Miruna.

„Mie nu mi se pare normal să ne reproșăm unul altuia cine face mai mult, cine vine primul. Când se deschid ușile sunt foarte bucuros. N-ar trebui să ne reproșăm aceste lucruri”,a spus Cosmin.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 6 octombrie 2022. Cine a comandat oja care a stârnit o mulțime de discuții în casă... Mireasa sezon 6, 7 octombrie 2022. Sebaidin și-a petrecut timpul în compania Adei. Ce i-a povestit despre cunoașterea cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x