Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna

În emsia live de pe 5 octombrie 2022 de Mireasa, Cosmin a vorbit despre lucrurile care l-au deranjat în ultima perioadă. Tânărul a avut o discuție cu mama lui, la scurt timp de când Miruna și doamna Adriana au avut parte de un schimb acid de replici.

Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna Galerie
Cosmin a avut o discuție cu mama lui, după conflictul doamnei Adriana cu Miruna | Antena 1

Doamna Adriana i-a spus fiului ei că îl va susține în continuare, însă este de părere că părinții Mirunei nu-l vor accepta niciodată.

„Ei nu o să te accepte niciodată pe tine. În ce situație am ajuns! Eu apreciez că ești alături de ea, dar tu ai văzut cu ce față s-a uitat la mine? Nu-mi place să mă iei doamna, doamna. Miruna mă ironizează uneori. Poate să se supere. Eu nu vreau să vă despart, dar nu mă lua cu prefăcătorii din astea că nu merge”, i-a spus doamna Adriana fiului ei.

Cosmin i-a mărturisit mamei sale că s-ar simți foarte deranjat dacă părinții Mirunei nu îl vor accepta.

Citește și: Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Simona Gherghe a intrat în camera fetelor pentru a tranșa conflictul dintre Gabriela și Adina

Ce l-a deranjat pe Cosmin. Ce a mărturisit în emisia live de Mireasa

„Dacă aș fi pe termen lung cu Miruna m-ar deranja maxim să știu că părinții ei nu sunt de acord cu mine. Dacă se mai continuă așa eu o să explodez”.

Întrebat de Simona Gherghe ce îl deranjează la mama ei, la Miruna și la părinții Mirunei, Cosmin a răspuns:

„Mă deranjează că mama și Miruna au început să nu se înțeleagă atât de bine și asta nu e ok. Tensiunea din live rămâne. Legat de părinții Mirunei am zis că e mai ok o perioadă să nu-i trimită scrisori. De mama știu că spune mereu ceea ce gândește și ce simte. Ar putea să fie mai diplomată în unele momente. La Miruna mă deranjează că e uneori foarte impulsivă și aruncă vorbe care vor avea efect negativ. M-a deranjat și că părinții ei ne-au comparat relația cu fosta ei relație”, a spus Cosmin.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 6. Miruna a primit sfaturi de la Damaris cu privire la relația cu Cosmin. Ce a ținut musai să-i spună

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Simona Gherghe a intrat în camera fetelor pentru a tranșa conflictul dintre Gabriela ... Mireasa sezon 6, 5 octombrie 2022. Cine e Ada, noua concurentă: „Sunt foarte pregătită să mă căsătoresc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x