Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 8 noiembrie 2022. Miruna, foarte nervoasă, l-a ”certat” pe Cosmin pentru că nu i-a luat apărarea

Miruna a fost foarte deranjată pentru că iubitul ei, Cosmin, nu i-a luat apărarea în fața lui Paul. Iubitul Roxanei a afirmat că fata minte și că probabil vor divorța la scurt timp, dacă se vor căsători la Mireasa sezon 6.

colaj de imagini cu miruna si cosmin cand se cearta Galerie
Miruna a fost foarte deranjată pentru că iubitul ei, Cosmin, nu i-a luat apărarea în fața lui Paul. Iubitul Roxanei a afirmat că fata minte și că probabil vor divorța la scurt timp, dacă se vor căsători la Mireasa sezon 6. | Antena 1

Băiatul a zis că fiul doamnei Adriana, Cosmin, este prea bun pentru Miruna. El consideră că tânăra îl minte pe concurent în legătură cu trecutul ei. De asemenea, Paul crede că cei doi vor divorța dacă se vor cununa în casa Mireasa.

În emisia live, Miruna a răbufnit, la fel și doamna Adriana. Fata a fost deranjată atât de afirmațiile lui Paul, dar și de lipsa de reacție a iubitului ei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 8 noiembrie 2022. De ce Simona Gherghe le-a spus băieților ”ar fi trebuit să fiți descalificați”

Miruna și Cosmin, ceartă la Mireasa sezon 6

După ce s-au certat în direct, Miruna l-a luat deoparte pe Cosmin și l-a ”certat”. Ea i-a reproșat că nu se implică niciodată când este atacată și că preferă să tacă.

Ei nu-i place faptul că iubitul ei nu o apără și, deși spune că o poate face singură, ar prefera să simtă că este protejată. A spus aceste lucruri pe un ton ridicat, în timp ce Cosmin încerca să se apare.

”Nu înțeleg de ce te enervezi așa.”, i-a zis Cosmin. ”Păi ori ești bărbat în relația asta, ori mă lași pe mine să mă omor cu ei. (...) Când zice un bărbat ceva de mine, de noi, tu taci. Iar eu nu pot să tac, mă enervează. Noi acum de ce ne certăm?! Pentru că tu nu i-ai zis lui nimic”, a replicat imediat Miruna.

Mama Adriana l-a numit ”agarici” pe Paul și le-a recomandat celor doi să nu mai facă jocurile altora.

Mireasa sezon 6, 8 noiembrie 2022. De ce Simona Gherghe le-a spus băieților ”ar fi trebuit să fiți descalificați”... Mireasa sezon 6. Părinții Gabrielei au venit în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii. Valentin a fost foarte emoționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x