Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Câte sticle de vin lipseau din minibarul din camera de hotel în care Andrei și Inga au dormit în Chișinău

La Mireasa- Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a dezvăluit faptul că lipseau patru sticle de vin din camera de hotel. Iată cum explică Inga și Andrei.

colaj de imagini cu andrei si inga la mireasa capriciile iubirii Galerie
La Mireasa- Capriciile Iubirii, Gabriela Cristea a dezvăluit faptul că lipseau patru sticle de vin din camera de hotel. Iată cum explică Inga și Andrei. | Antena 1

Întrebat dacă își amintește ce se întâmplă atunci când consumă prea mult alcool, Andrei a spus: ”Bineînțeles. Eu de fiecare dată când beau, mă schimb în veselie, râsete și glume. Dacă se întâmplă să fie vreo ceartă, ceva, automat îmi schimb starea. Și treaz mi se întâmplă la fel (n.r. să amplifice starea pe care o are).

Concurentul a afirmat că a băut după ce au avut discuție: ”Nu eram beat atunci.”

Gabriela Cristea: ”4 sticle lipseau din camera de hotel”

”Să știi că eu am vorbit cu colegii mei, cu care ai fost acolo. Aș vrea să nu mai faci afirmații care nu sunt tocmai reale, apropo de cât ai băut și cum ai băut. Nu ați fost singuri, ai fost văzut de oamenii din producție, de operatori.”, a declarat Gabriela Cristea.

Andrei a negat că ar fi consumat mult: ”Am băut acolo la restaurant, unde am fost, două, să zic un pahar de șampanie, măsurând două degete”

”Din sticla fiecăruia?”, a vrut să știe Gabriela Cristea. ”Cum din sticla fiecăruia?! O singură sticlă a fost. Atât a fost.”, a răspuns tânărul.

Moderatoarea a continuat: ”Andrei, în Republica Moldova, când te duci la hotel, minibarul nu arată cum arată la un hotel în altă parte. Nu sunt sticluțele acelea mici, sunt normale, de 750 ml. 4 sticle lipseau, erau băute.”

”Nu s-a băut, s-au băut două sticle jumătate. Se exagerează, nu știu cine, dar se exagerează. Eu recunosc ce am făcut, păi la 4 sticle chiar că nu mai eram în stare de nimic”, a explicat Andrei.

Inga spune că au fost patru sticle de vin în camera de hotel și că nu a aruncat conținutul.

”Erau patru, jumătate s-a luat cu noi, din ce a mai rămas.”, a explicat Inga. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 24 noiembrie 2022. Paul și Alex, amenințări în pauza de publicitate. Cum s-a ajuns la scandal... Veste importantă pentru fanii Mireasa! Modificări de program pentru 28 noiembrie - 1 decembrie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x