Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 24 noiembrie 2022. Paul și Alex, amenințări în pauza de publicitate. Cum s-a ajuns la scandal

Paul și Alex s-au amenințat în pauza de publicitate. Totul a început după ce primul a sărit în apărarea iubitei lui, în conflictul dintre Roxana și Adina vs. Raluca.

colaj de imagini cu paul si alex de la mireasa sezon 6 Galerie
Paul și Alex s-au amenințat în pauza de publicitate. Totul a început după ce primul a sărit în apărarea iubitei lui, în conflictul dintre Roxana și Adina vs. Raluca. | Antena 1

Roxana și Adina consideră că Raluca este falsă. Cele două concurente acuză o schimbare de atitudine și dinamică în cuplul Raluca- Alex, după ce s-au întors din city break.

Adina crede că tinerii au făcut un pact pentru a putea ajunge la inima telespectatorilor și să câștige marele premiu.

Citește și: Mireasa sezon 6, 24 noiembrie 2022. Inga și Andrei, discuție lămuritoare. Ce au vorbit despre episodul de la hotel

Paul și Alex, amenințări în pauza de publicitate

În emisia live din 24 noiembrie 2022, toate cele trei fete s-au acuzat reciproc de falsitate. Alex și Paul au intervenit și ei pentru a își apăra iubitele.

De aici a fost doar un pas până la amenințări dure. Iubitul Ralucăi a fost foarte nervos și a afirmat că l-ar trimite pe Paul în patru labe la Constanța. De cealaltă parte, Paul i-a replicat lui Alex că l-ar fi agățat în cui dacă erau afară.

”Dar nu știi să te oprești? Dacă mă enervam nu mai erai aici. Vrei să taci?!”, a zis Alex, enervat de intervenția lui Paul. Ralucăi i-a zis că-l trimite în patru labe la Constanța.

”Fără tupeu la mine. Da, te ameninț. Hai să-ți zic un lucru, de unde ai tupeul asta cu mine?!”, a mai spus iubitul Ralucăi. ”Dacă eram acasă, te puneam în cui. Crezi că îmi e frică de tine?! Mă amenință...”, a replicat Paul.

Alex a mai spus că abia așteaptă să iasă afară, să-i arate el lui Paul. ”Eu m-am luptat în ring cu campioni și mă cert cu unul ca ăsta?!”, i-a zis el Ralucăi.

În emisia live din 24 noiembrie 2022, Alex și-a cerut scuze în fața lui Paul, dar și față de telespectatori.

”Nu știu, dacă m-a amenințat și așa... am vrut să văd cât duce.”, a explicat Paul. Alex: ”Totul a pornit de la mine. M-am enervat pur și simplu”.

Raluca s-a arătat surprinsă, mai ales că-l rugase pe Alex să nu mai bage în seamă discuțiile din casa Mireasa sezon 6.

Mireasa sezon 6, 24 noiembrie 2022. Inga și Andrei, discuție lămuritoare. Ce au vorbit despre episodul de la hotel... Mireasa sezon 6. Câte sticle de vin lipseau din minibarul din camera de hotel în care Andrei și Inga au dormit în Chișin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x