Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce a apărut pe profilul doamnei Adriana înainte ca Miruna să anunțe că ea și Cosmin s-au despărțit

Înainte ca Miruna să anunțe despărțirea de Cosmin, doamna Adriana a postat o imagine cu fiul său și a notat ”mândră de tine, mereu”.

colaj de imagini cu adriana, cosmin si miruna de la mireasa sezon 6 in finala Galerie
Înainte ca Miruna să anunțe despărțirea de Cosmin, doamna Adriana a postat o imagine cu fiul său și a notat ”mândră de tine, mereu”. | Antena 1

Miruna și Cosmin nu mai formează un cuplu, au anunțat cei doi în cursul zilei de duminică, 15 ianuarie 2023.

Ce a apărut pe profilul doamnei Adriana înainte ca Miruna să anunțe că ea și Cosmin s-au despărțit

Cu câteva ore înainte, doamna Adriana a publicat o poză cu fiul său și a notat un mesaj prin care își arată susținerea pentru orice decizia ar lua băiatul.

”Mândră de tine, mereu”, a notat doamna Adriana lângă o fotografie cu tânărul Cosmin. Până la momentul transmiterii aceștei știri, aceasta nu a oferit nicio reacție la despărțirea fiului său de Miruna.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul lui Cosmin după ce Miruna a anunțat că s-au despărțit: ”Un motiv de divorț extraordinar de important”

Deși fata a spus că nu dorește să comenteze acest subiect, Cosmin a afirmat că susținătorii vor afla mai multe zilele următoare.

”Nu mă simt capabilă să continui, nu dorim să tragem de o căsnicie de dragul acestui premiu, banii sunt un blestem atunci când nu vin pe merit sau prin muncă, de aceea nu jucăm un rol doar pentru a intra în posesia banilor câștigați din emisiune, nu dorim să ne mințim pe noi, sufletele noastre și nici pe voi cei care ne-ați privit, susținut, iubit... E un moment greu pentru toată lumea și sperăm să fim înțeleși că nu suntem în stare să discutăm pe acest subiect. Mie una îmi pare extrem de rău, dar nu pot continua o căsnicie în care nu sunt capabilă să ofer iubirea enormă pe care o primesc...”, a notat Miruna.

Citește și: Mireasa sezon 6. Miruna anunță că ea și Cosmin s-au despărțit. Mesajul prin care face publică separarea

La o oră după ce soția sa a postat acest mesaj, Cosmin a publicat și el unul prin care confirmă cele spuse de Miruna.

”Mă simt dator să vă anunț că este adevărat ceea ce a scris Miruna, cu mențiunea că între noi a intervenit un motiv de divorț extraordinar de important, peste care eu nu pot trece! Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la mesaje, dar veți afla mai multe în următoarele zile, pentru că eu momentan nu sunt într-o stare tocmai bună și sper să mă înțelegeți! Mulțumesc”, a scris Cosmin.

Mireasa sezon 6. Mesajul lui Cosmin după ce Miruna a anunțat că s-au despărțit: ”Un motiv de divorț extraordinar de impo... Mireasa sezon 7, 16 ianuarie 2023. Cine este Dima (Alexandru Ionuț Maria). Tânărul a întâmpinat mai multe greutăți în vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x