Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Ce i-a spus doamna Flori Gabrielei după ce au anunțat că se vor căsători. S-a așezat în fața ei, pe vine

Gabriela și Valentin de la Mireasa sezon 6 s-au împăcat. Deși a părut că doamna Flori s-a bucurat la despărțirea lor, aceasta a declarat că i s-a luat o piatră de pe inimă.

gabriela si valentin alaturi de doamna flori cand stau de vorba dupa impacare Galerie
Gabriela și Valentin de la Mireasa sezon 6 s-au împăcat. Deși a părut că doamna Flori s-a bucurat la despărțirea lor, aceasta a declarat că i s-a luat o piatră de pe inimă. | Antena 1

După anunțul făcut în emisia live din 21 decembrie 2022, când Valentin și Gabriela și-au spus intenția de a se cununa civil în Finala din 23 decemmbrie, doamna Flori s-a așezat pe vine în fața viitoarei nurori.

Ce i-a spus doamna Flori Gabrielei după ce au anunțat că se vor căsători. S-a așezat în fața ei, pe vine

”N-aș fi putut să trăiesc mâine, când erau rochiile aici. Nu aș fi putut să trăiesc. Îți mulțumesc pentru că l-ai înțeles și că-l iubești. Și el te iubește.”, i-a zis doamna Flori Gabrielei și i-a pupat mâinile.

”Nu mai plângeți.”, i-a replicat fata. Mama lui Valentin i-a răspuns: ”Există multă supărare. Chiar mă bucur.”

Citește și: Mireasa sezon 6, 21 decembrie 2022. Un alt cuplu nu mai vrea să se căsătorească în Finala din 23 decembrie

Câteva momente mai târziu, doamna Flori a mers la doamna Gica și i-a plâns în brațe. Acestea nu știau de decizia luată de cei doi tineri. ”Să le dea Dumnezeu toată fericirea din lume”, a spus mama lui George.

După ce a fost difuzat materialul, Gabriela avea un zâmbet foarte larg pe față. Ultimele zile au fost dificile pentru ea și a plâns ca niciodată în casa Mireasa.

”Iubirea învinge mereu”, a zis Gabriela în emisia live Mireasa. Capriciile Iubirii.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezonul 5. Sese și Giovana vor deveni părinți. Prima imagine cu tânăra însărcinată: „Vom avea o fetiță”... Mireasa, sezon 6. Ce a publicat Inga, la scurt timp de la eliminarea din competiție. Are legătură cu fostele colege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x