Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după publicare

Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani. Fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa a șters imaginea la scurt timp de la publicare.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela Pițigoiu a publicat o fotografie care a lăsat loc de interpretări și chiar i-a îngrijorat pe fani | Instagram & Antena 1

Gabriela și-a pus pe gânduri fanii cu imaginea publicată de ea pe contul său de Instagram. Fosta soție a lui Valentin a publicat o imagine cu o femeie cu burtă de gravidă și un copil cu aripi de înger. Imaginea poate avea două înțelesuri: ori este vorba despre cumplita veste a unei sarcini pierdute, ori Gabriela urmează să nască, iar copilul pentru ea este un har divin.

Gabriela de la Mireasa a publicat o imagine cu o femeie gravidă și un bebeluș cu arimpi de înger. Imaginea lasă loc de interpretări

Gabriela a șters imaginea care a lăsat loc de interpretări, la jumătate de oră de la publicare. Fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa nu a oferit încă informații despre starea sa din prezent. Imediat cum va face declarații despre ce se întâmplă, de fapt, cu sarcina ei, acestea vor putea fi citite pe a1.ro.

În urmă cu o săptămână, Gabriela a publicat un videoclip cu ea făcând sport și cu descrierea : „Mă voi întoarce în curând”. Frumoasa tânără nu a mai fost activă pe rețelele sociale de atunci, semn că ceva se întâmplă cu ea în momentele actuale.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, mesaj cu subînțeles: „Fii o femeie puternică, iar fiica ta te va avea ca model”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela și Valentin de la Mireasa sunt divorțați

Despărțirea dintre Gabriela și Valentin a fost una surprinzătoare pentru fanii Mireasa. Cei care i-au susținut au fost mirați de divorțul lor și au pus o mulțime de întrebări, la scurt timp după ce băiatul a anunțat oficial despărțirea și faptul că vor avea un bebeluș.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a răspuns afirmativ: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

De asemenea, el a dezvăluit că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela. În plus, fostul concurent spune că este și va fi alături de Gabriela când va naște. Totuși, ea neagă în mesajul postat pe contul ei de Instagram.

”Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a afirmat el când cineva a întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe conturile de socializare.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Gabrielei despre despărțirea de Valentin. De ce spune că a plecat tatăl copilului ei de acasă

Întrebările nu s-au oprit. ”Care e cea mai mare aberație auzită de despărțirea voastră?”, a vrut cineva să știe și fostul concurent de la Mireasa s-a conformat: ”Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a spus: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei... Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, imaginea care le-a atras atenția fanilor. Ipostaza tandră în care s-au fotografiat c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x