Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, mesaj cu subînțeles: „Fii o femeie puternică, iar fiica ta te va avea ca model”

Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa, a publicat de curând o fotografie rară cu chipul ei, iar apoi un mesaj cu subînțeles care poate reflecta realitatea din viața sa.

Colaj cu Gabriela și Valentin Galerie
Gabriela Pițigoiu d ela Mireasa sezon 6 a publicat o imagine rară cu chipul său și un mesaj cu subînțeles | Instagram

Gabriela Pițigoiu, fosta soție a lui Valentin, a publicat pe rețelele sociale un citat motivațional, care i se potrivrește în contextul în care este divorțată și așteaptă un copil:

„Fii o femeie puternică! Așa poți reprezenta un model de comportament pentru fiica ta, iar fiul tău o să știe ce trebuie să caute la o femeie când va fi bărbat”, este mesajul pe care Gabriela l-a publicat pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa sezon 6. Imagini rare cu Gabriela în costum de baie, cu burtica la vedere. Cât de frumoasă e graviduța

Gabriela de la Mireasa, imagine rară cu chipul său

Fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa este activă pe rețelele sociale, însă mai degrabă postează amintiri din anii trecuți, iar imaginile cu chipul și trupul ei sunt rare. Totuși, de curând Gabriela Pițigoiu a publicat o imagine în care i se vede chipul.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Cum a apărut Valentin Harle pe Internet, după ce Gabriela Pițigoiu a plecat în vacanță. Ce imagine a publicat

Gabriela nu a oferit până acum detalii despre sarcină.

Gabriela și Valentin de la Mireasasunt divorțați

Despărțirea dintre Gabriela și Valentin a fost una surprinzătoare pentru fanii Mireasa. Cei care i-au susținut au fost mirați de divorțul lor și au pus o mulțime de întrebări, la scurt timp după ce băiatul a anunțat oficial despărțirea și faptul că vor avea un bebeluș.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a răspuns afirmativ: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

De asemenea, el a dezvăluit că știa de sarcină înainte să plece de la Sibiu și să se încheie relația cu Gabriela. În plus, fostul concurent spune că este și va fi alături de Gabriela când va naște. Totuși, ea neagă în mesajul postat pe contul ei de Instagram.

”Nu pot urmări un cont care mă blochează”, a afirmat el când cineva a întrebat de ce nu o mai urmărește pe Gabriela pe conturile de socializare.

Citește și: Mireasa sezon 6. Mesajul Gabrielei despre despărțirea de Valentin. De ce spune că a plecat tatăl copilului ei de acasă

Întrebările nu s-au oprit. ”Care e cea mai mare aberație auzită de despărțirea voastră?”, a vrut cineva să știe și fostul concurent de la Mireasa s-a conformat: ”Că m-am întors la fosta, care ce crezi? Nici măcar nu e fosta”.

În urmă cu câteva luni, întrebat dacă a avut loc divorțul oficial, Valentin a spus: ”DA! Nu e ca și cum nu am primit mesaje înainte cu o săptămână de a oficializa totul”.

După ce Gabriela a spus că motivul despărțirii a fost o jignire din partea ei, în urma căreia Valentin și-a făcut bagajul și a plecat de la Sibiu, el a afirmat: ”Eu am spus că nu voi vorbi despre motivul despărțirii, invenții pot scoate milioane, adevărul e doar unul”.

Acuzat că nu se implică, având în vedere că îi poartă în pântece copilul, Valentin s-a rezumat la a spune: ”Da, Gabriela spune”. El a mai adăugat că au existat semne, încă din emisiune, că relația lor nu va merge.

”Regreți decizia de a veni la București după ce v-ați certat?”, a mai întrebat cineva. ”Nu, este o decizie grea, dar corectă”, a venit răspunsul fostului soț al Gabrielei. Ba mai mult, el a răspuns afirmativ când un alt urmăritor a întrebat dacă ar acorda o a doua șansă cuiva care l-a jignit la nervi.

Despre copilul lor nenăscut, Valentin a povestit că a fost fericit să afle de sarcină și că îi tremurau picioarele. Totuși, consideră că e ”foarte greșit să păstrezi o relație strict pentru copil”.

Mireasa, sezon 6. Doamna Adriana, imagini de la nunta fiicei sale, la o săptămână de la eveniment. Cum a arătat mama lui... Mireasa, sezon 7. Cătălina Bibire, imagini de senzație din vacanță, în costum de baie. Cum a surprins-o Vlad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x