Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, prima imagine cu chipul fiului ei și al lui Valentin. Cum arată micuțul Tudor Gabriel

Gabriela Pițigoiu, fosta conucrentă din sezonul 6 Mireasa, a publicat o imagine în care se vede chipul fiului său și al lui Valentin.

Colaj cu Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle Galerie
Gabriela Pițigoiu a publicat o imagine cu chipul fiului său | Antena 1

Gabriela din sezonul 6 Mireasa a petrecut o zi la pisicină alături de băiețelul său. Fosta soție a lui Valentin a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare ținându-și fiul în brațe.

Dacă până acum, Gabriela a preferat să acopere cu un sticker chipul lui Tudor, de această dată, tânăra mămică a lăsat imaginea needitată, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au putut vedea fața băiețelului.

Gabriela de la Mireasa, apariție superbă alături de Tudor Gabriel. Cum arată chipul micuțului

Într-un halat de baie, micuțul Tudor este ținut cu tandrețe în brațe de mama sa.

Cei care au susținut-o pe Gabriela în sezonul 6 Mireasa se bucură de imaginile cu micuțul Tudor pe care tânăra le publică în mediul online.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Gabriela Pițigoiu, imagine rară alături de fratele ei. Cât de mult seamănă cei doi: „Mi-e foarte dor de tine!”

De curând, și Valentin Harle a publicat o fotografie în care apare ținându-și în brațe fiul.

În urmă cu ceva timp Gabriela Pițigoiu a lansat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Cei care o urmăresc pe rețelele sociale au felicitat-o pentru puterea ei și pentru tot ce a realizat și i-au pus întrebări despre sarcină, bebeluș și despre tatăl copilului.

„Tatăl lui Tudor îl vizitează? Te apreciez enorm pentru tot ceea ce faci, Gabi! Ești o eroină!”, a întrebat cineva.

„Da. Și cu ocazia asta răspund și celorlalte întrebări referitoare la subiectul ăsta. Îl vizitează și se implică”, a răspuns Gabriela.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Gabriela și Valentin s-au împăcat. Ce i-ar fi dat de gol

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. Cei doi au rămas în relații bune de dragul copilului, care a venit pe lume în urmă cu puțin timp.

Mireasa sezonul 9, 29 februarie 2024. O place Khaled pe Laura?! Ce gesturi par să-l dea de gol pe noul concurent... Mireasa sezonul 9, 1 martie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Dediș și Andrada. Ce a decis publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x