Antena Căutare

Mireasa, sezonul 6. Gabriela Pițigoiu, imagine rară alături de fratele ei. Cât de mult seamănă cei doi: „Mi-e foarte dor de tine!”

Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a publicat o imagine rară alături de fratele său. Tânăra însărcinată a transmis și un mesaj emoționant pentru Ionuț Pițigoiu. Iată cât de bine seamănă cei doi.

Colaj cu Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa în trei ipostaze diferite Galerie
Gabriela Pițigoiu, fosta concurentă din sezonul 6 Mireasa, a publicat o imagine rară alături de fratele său | Antena 1

Gabriela Pițigoiu, fosta parteneră a lui Valentin Harle din sezonul 6 Mireasa, a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine neașteptată. Încă de la venirea în competiție, tânăra a dezvăluit că are un frate pe care l-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor.

Astfel, puțini au avut ocazia să-l vadă până acum pe Ionuț Pițigoiu. Tânărul nu a fost prezent la nunta surorii lui din Finala show-ului matrimonial, motiv pentru care telespectatorii nu îl cunosc. Acesta este mai mic cu 5 ani decât Gabriela Pițigoiu și seamănă foarte bine cu ea.

Citește și: Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță

Deși postează din ce în ce mai des, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa nu a ezitat să publice în mediul online o imagine cu fratele ei. De asemenea, aceasta a folosit o descriere emoționantă, care a atras atenția tuturor.

Cum arată Ionuț Pițigoiu, fratele Gabrielei Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa

De data aceasta, Gabriela Pițigoiu s-a decis să îl arate lumii pe fratele său. Așadar, tânăra însărcinată a distribuit prin intermediul unui InsaStory o poză cu Ionuț Pițigoiu. Postarea a înduioșat inimile prietenilor virtuali.

Din fotografie se poate observa că asemănarea dintre cei doi este foarte mare. De altfel, se pare că fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa are o relație foarte bună cu cel alături de care a copilărit, chiar dacă există o diferență de 5 ani între ei.

„Mi-e foarte dor de tine!”, a scris ea în dreptul imaginii.

Cu zâmbetul pe buze și o strălucire în privire, Gabriela Pițigoiu a acaparat atenția susținătorilor de pe Instagram. La fel și fratele ei, care s-a lăsat pozat cu un zâmbet subtil și cu un tricou negru pe el.

În urmă cu mult timp, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa a mai postat în mediul online o poză cu Ionuț Pițigoiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce s-a întâmplat între Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle, după Finala sezonului 6 Mireasa

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au început o frumoasă poveste de dragoste în casa Mireasa sezonul 6. Cuplul lor a fost apreciat de telespectatori, însă nu au reușit să plece acasă cu marele premiu în Marea Finală a show-ului matrimonial.

Cei doi au avut parte de momente frumoase, dar și de obstacole în emisiune. Certurile și neînțelegerile și-au făcut apariția pe parcursul relației, însă nu au reprezentat un impas pentru ei.

Odată cu ieșirea din competiție veștile proaste au luat pe toată lumea prin surprindere. La scurt timp de la cununia civilă, Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție rară pe rețelele sociale. Cum arată acum fosta concurentă

Mai mult, aceștia au anunțat că urmează să aibă un copil, chiar dacă sunt despărțiți. Fostul concurent al sezonului 6 a susținut că o să păstreze o relație frumoasă cu fosta lui soție de dragul copilului.

Mireasa, sezonul 7. Hatice și mama ei, imagini emoționante la Capriciile Iubirii. Ce detalii copleșitoare a scos la ivea... Mireasa sezonul 6. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Miruna, după divorțul de Cosmin: „Liniștea vindecă orice!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x