Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Gabriela si Valentin, noi imagini cu micuțul Tudor Gabriel. Cum se înțeleg acum cei 2 părinți

Gabriela și Valentin din sezonul 6 Mireasa au publicat recent noi imagini cu fiul lor. Cei doi părinți se înțeleg de minune și se bucură de timpul petrecut în familie.

Galerie
Gabriela si Valentin, noi imagini cu micuțul Tudor Gabriel | Antena 1

Gabriela a publicat mai multe imagini cu Tudor și Valentin. Fosta concurentă s sezonului 6 Mireasa a reușit să-i bucure pe fanii Mireasa cu apariția de familie din mediul online.

Gabriela Pițigoiu a publicat mai mute imagini de pe Transfăgărășan „(acolo am cele mai multe amintiri din copilărie și sunt tare fericită să merg și împreună cu Tudor acum)
A foooost absolut superb și ne-a mirat și faptul că nu a fost deloc aglomerat, ne-am bucurat tare mult de aerul curat de acolo de sus”, a sps Gabriela Pițigoiu. În imagini, Valentin Harle apare ținându-l în brațe de micuțul care era vizibil foarte fericit atât de ieșite cât și datorită atenției părinților.

Gabriela și Valentin, imagini superbe cu fiul lor, pe Transfăgărășan

Citește și: Mireasa, sezon 6. Valentin și Gabriela, imagine superbă în care se privesc duios. Cum au arătat cei doi la un eveniment.

Articolul continuă după reclamă

Gabriela Pițigoiu l-a filmat pe Valentin în timp ce se joacă cu mingea cu fiul lor, iar imaginile i-au încântat pe cei care i-au susținut în cadrul sezonului 6 Mireasa și care s-au bucurat când au aflat că s-au împăcat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată și s-au împăcat după nașterea băiețelului lor

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. După ce copilul lor s-a născut, cei doi au rămas în relații bune și în cele din urmă au decis să-și mai dea o șansă unul altuia și s-au împăcat.

Mireasa sezonul 10, 23 octombrie 2024. Raul a trecut prin momente dificile! Ce s-a întâmplat cu el... Gabriela Cristea, situație dificilă în timpul emisiei live de la Mireasa, Capriciile Iubirii. De ce o suna fiica ei plân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x