Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Valentin și Gabriela, imagine superbă în care se privesc duios. Cum au arătat cei doi la un eveniment.

Valentin și Gabriela au fost împreună la un botez, iar fostul concurent al sezonului 6 Mireasa a publicat o imagine superbă cu ei.

Galerie
Valentin și Gabriela din sezonul 6 Mireasa, imagine superbă în care se privesc duios | Antena 1

Valentin și Gabriela se numără printre cei mai iubiți concurenți din toate seoanele Mireasa. Tocmai de aceea, fanii emisiunii se bucură să-I vadă pe cei doi din nou împruenă, după ce au trecut printr-un divorț și apoi printr-o împăcare.

Valentin Harle a publicat o fotografie în care el și Gabriela apar uitându-se duios unul la celălalt. Amândoi s-au îmbărcat în alb la evenimentul la care au participat împreună și au strălucit.

În imagine cei doi apar zâmbind unul la celălalt, iar fanii au fost bucuroși să-I vadă cum radiază de fericire.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Valentin Harle, imagine superbă cu Gabriela și fiul lor. Tânărul nu mai ascunde împăcarea cu mama băiatului său

Articolul continuă după reclamă

Valentin și Gabriela, imagine superbă în care se privesc duios. Cum au arătat cei doi la un eveniment. Tinerii părinți radiază de fericire după ce s-au împăca

Valentin și Gabriela s-au împăcat și se bucură de momentele petrecute în trei. Recent, tânăra a prezentat un antrenament pentru abdomen la Antena Stars, iar Valentin a susținut-o din culise.

Gabriela Pițigoiu a fost întrebată pe rețelele sociale cum arată viața ei în prezent. Pentru a răspunde, fosta concurentă a sezonului 6 Mireasa a publicat o fotografie în care apare alături de Valentin și de fiul lor.

„Am parte de liniște sufletească și împlinire și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. De când a apărut Tudor în viața mea totul a prins culoare”, a spus Gabriela.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Portret superb de familie cu Gabriela, Valentin și fiul lor. Cum s-au lăsat pozați părinții care s-au împăcat

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată și s-au împăcat după nașterea băiețelului lor

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Fostul concurent Mireasa anunța că el și Gabriela Pițigoiu au decis să meargă pe drumuri separate chiar în perioada în care tânăra era însărcinată. După ce copilul lor s-a născut, cei doi au rămas în relații bune și în cele din urmă au decis să-și mai dea o șansă unul altuia și s-au împăcat.

Mireasa sezonul 10, 20 august 2024. Ce nemulțumire are Daiana în privința lui Alexandru. Când și-a schimbat atitudinea f... Mireasa, sezon 9. Antonia confirmă despărțirea de Cristian: „Nu mai suntem împreună”. Ce dezvăluiri a făcut fosta concur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x