Antena Căutare

Mireasa sezon 6. George are o nouă iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit

George de la Mireasa sezon 6 are o nouă iubită. Fostul concurent al show-ului matrimonial de la Antena 1 a postat un clip cu partenera sa și foștii colegi de competiție s-au grăbit să-l felicite.

george de la mireasa sezon 6 intr-o camasa roz Galerie
George de la Mireasa sezon 6 are o nouă iubită. Fostul concurent al show-ului matrimonial de la Antena 1 a postat un clip cu partenera sa și foștii colegi de competiție s-au grăbit să-l felicite. | Antena 1

George de la Mireasa sezon 6 și-a găsit pe cineva. Tânărul a postat în social media un clip cu noua sa parteneră. Amândoi par foarte fericiți, iar George zâmbește cu gura până la urechi.

Citește și: Mireasa sezon 7, 5 aprilie 2023. Pe cine place Iuliana, noua concurentă. Fetele i-au făcut campanie electorală acestuia

Cum arată iubita lui George de la Mireasa sezon 6

Dacă în casa Mireasa norocul nu i-a surâs, George a reușit să-și găsească perechea în afara competiției matrimoniale de la Antena 1.

Ei au recreat un clip viral cu doi iepurași îndrăgostiți și au cucerit audiența. Pe Tiktok, foștii colegi de competiție l-au felicitat pe George și i-au urat multă fericire. Printre ei au fost Sebaidin și Valentin. Soțul Gabrielei i-a spus: ”fericire multă vă doresc”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Mama Iulianei a spus ce părere are despre Roberto. Tinerii sunt într-o cunoaștere

Cine este George de la Mireasa sezon 6

George Cornel Ciubotaru are 28 de ani, s-a născut în Alba Iulia, dar de la 5 ani locuiește într-un sat din județul Vaslui.

re 1,89 înălțime, ochi căprui și a absolvit Liceul de Matematică Informatică. După liceu a decis să meargă în străinătate, unde a avut diverse job-uri: spălătorie auto, construcții, șofer, montat pe mobilă.

„Sunt un băiat isteț. Îmi merge mintea, mă pot descurca în absolut orice domeniu, mereu găsesc o cale de ieșire”, s-a descris concurentul.

Mama lui, doamna Gica, a fost plecată în Italia de când avea el 8 ani. „Am fost lăsați acasă doar cu tata. Era foarte greu când pleca. Plângeam foarte des”, a povestit George Cornel Ciubotaru de la Mireasa, sezonul 6.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Maria și Antonio formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat

George Cornel Ciubotaru a fost la un pas de a se căsători, însă pandemia i-a făcut să amâne evenimentul. În cele din urmă nuntă nu a mai avut loc, deoarece cuplul s-a destrămat.

La Mireasa, George nu a avut noroc. El a curtat-o pe Deni, iar ulterior s-a apropiat de Adina, însă fără succes.

Mireasa, sezon 7. Bogdan are o nouă iubită? Imaginea postată la scurt timp după ce tânărul a părăsit competiția... Mireasa, sezon 7. Andreea și Ionuț s-au mutat împreună. Ce au spus despre căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x