Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Maria și Antonio formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat

Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 s-au sărutat și au declarat că formează un cuplu. Iată cum s-a petrecut totul.

antonio si maria de la mireasa sezon 7 Galerie
Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 s-au sărutat și au declarat că formează un cuplu. Iată cum s-a petrecut totul. | Antena 1

Maria și Antonio s-au tachinat vreme de minute bune, iar la final s-au sărutat. Cei doi tineri formează un cuplu, a recunoscut ea.

Maria și Antonio formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat

Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 formează un cuplu. Cei doi tineri s-au sărutat după câteva săptămâni de cunoaștere.

Antonio a lipsit din emisia de astăzi și a ajuns abia pe final. Tânărul a spus că a avut de rezolvat o problemă juridică.

”Am avut de rezolvat o problemă mai de mult. O problemă juridică”, a zis Antonio.

După ce a explicat motivul absenței sale, Maria și Antonio au urmărit imaginile în care se tachinau. El i-a spus că ar vrea să asiste în timp ce ea se schimba, iar Maria s-a rușinat.

Au fost foarte apropiați și, după ce a pupat-o pe obraz, a mușcat-o de obraz, genunchi și ureche, Antonio și-a luat inima în dinți.

Concurentul de la Mireasa sezon 7 a sărutat-o pe Maria, însă mai târziu i-a fost dificil să obțină un nou sărut de la partenera sa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Mama lui Roberto intervine în conflictul dintre el și ceilalți concurenți

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 6 aprilie 2023. Mama Iulianei a spus ce părere are despre Roberto. Tinerii sunt într-o cunoaștere... Mireasa, sezon 7. Bogdan are o nouă iubită? Imaginea postată la scurt timp după ce tânărul a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x