Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Miruna, în lacrimi când a primit o vizită neașteptată în direct. Ce vești a primit despre familie

Prietena din copilărie a Mirunei, Teodora, și-a făcut apariția în direct, în platoul Mireasa: Capriciile Iubirii. Iubita lui Cosmin, care își dorea să primească vești de acasă, a izbucnit în lacrimi.

Colaj cu Miruna și Cosmin de la Mireasa Galerie
Teodora, prietena Mirunei, în lacrimi la Mireasa: Capriciile Iubirii | Antena 1

Miruna, Cosmin și doamna Adriana au fost invitați la Mireasa: Capriciile Iubirii. Fata își dorea să vorbească la telefon cu o persoană dragă, iar surpriza a fost și mai mare pentru Miruna când în platou a intrat chiar prietena ei cea mai bună, Teodora.

Miruna, care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoție, a vrut să afle de la Teodora cum sunt părinții ei.

Prietena Mirunei i-a spus concurentei Mireasa că părinții săi o vor iubi necondiționat. Totuși, Teodora a fost reticentă când Gabriela Cristea a întrebat-o dacă părinții săi vor veni la nuntă, dacă Miruna și Cosmin vor decide să se căsătorească.

Ce i-a spus Teodora Mirunei, la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Părinții tăi te iubesc la fel, te așteaptă afară. De-abia așteaptă să te vadă. Ei sunt bine. Știi că vorbesc cu mama ta aproape în fiecare zi. În legătura că relația cu Cosmin s-au obișnuit și au venit la gânduri mai bune. Indiferent dacă iese din casă Gheorghe sau Munteanu va fi la fel. Nu cred că vor veni la nuntă dacă va fi. Nu știu. Cosmin nu are nimic de dovedit. A dovedit că e un băiat ok. Părinții nu-i mai scriu pentru că nu vor să o influențeze cu ceva. Indiferent de decizia pe care o va lua, ei îi vor fi alături oricând”, a spus Teodora la Mireasa: Capriciile Iubirii.

„Chiar mă bucur că a venit Teodora. Miruna chiar avea nevoie”, a spus Cosmin.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiil... Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Raluca și Alex, primele dezvăluiri din city break. Ce au povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x