Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Raluca Preda și Alex Ungureanu, văzuți împreună pe o stradă din Capitală. Simona Gherghe i-a dat de gol

Raluca Preda și Alex Ungureanu au fost văzuți împreună când toți îi credeau divorțați. Cum i-a surprinz chiar Simona Gherghe pe Calea Victoriei din București.

Galerie
Raluca Preda și Alex Ungureanu au fost văzuți împreună, deși toți îi credeau divorțați | Antena 1

În ediția de Mireasa de miercuri, 25 septembrie 2024, Raluca Preda a intrat în live pentru a „juriza” task-ul „O ținută de 10”. Fosta concurentă Mireasa, sezon 6 i-a felicitat pe actualii concurenți și le-a oferit și câteva sfaturi, din propria experiență. În timp ce vorbea despre casting, Simona Gherghe a deschis subiectul despre relația fetei.

Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6 au fost văzuți împreună, când toți îi dădeau divorțați

În urmă cu o săptămână. fanii Mireasa au început să aibă dubii în ceea ce privește statusul căsniciei Ralucăi și a lui Alex din sezonul 6 Mireasa, după ce fata și-a șters fotografiile de cuplu de pe contul său de Instagram.

De asemenea, ea dădea de înțeles că se mută într-o nouă casă și că plănuiește să își deschidă propria afacere. Specualțiile că cei doi au divorțat nu au întârziat să apară, însă la câteva zile distanță, ochii vigilenți au internauților au remarcat un detaliu în comun al foștilor concurenți de la Mireasa, sezon 6.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce și-a amintit Raluca din sezonul 6 Mireasa despre cursa de eliminare unde a fost alături de Alex Ungureanu. A recunoscut acum

În acest context, Simona Gherghe a abordat acest subiect și în emisia live de miercuri, 25 septembrie. Raluca prezenta criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să se prezinte la castig pentru sezonul în curs.

„E o experiență unică, le poate schimba viața. Eu sunt un caz concret. Mie mi-a schimbat viața”, a precizat Raluca.

„Da, tot zicea lumea că nu mai ești cu Alexandru, dar eu acum două săptămâni v-am văzut pe Cale Victoriei, la Străzi Deschise. Erați de mână acolo, frumos. Cum vine asta?”, a spus Simona Gherghe.

„Da, v-am spus. Din păcate nu v-am văzut, v-aș fi salutat cu drag”, a fost singurul răspuns al tinerei.

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Citește și: Mireasa, sezonul 10. Task-ul „O ținută de 10” le-a dat mari bătăi de cap băieților. Cum s-au descurcat: „Ferească...”

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, au lămurit situația după ce fata a apărut singură. Anunțul făcut la Ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x