Antena Căutare

Ce și-a amintit Raluca din sezonul 6 Mireasa despre cursa de eliminare unde a fost alături de Alex Ungureanu. A recunoscut acum

Raluca Preda le-a dat sfaturi concurenților care se află în cursa de eliminare la Mireasa, povestindu-și exemplul personal, în calitate de fostă concurentă a sezonului 6.

Colaj cu Raluca și Alex Galerie
Raluca a vorbit despre un moment important pe care ea l-a trăit alături de Alex Ungureanu la Mireasa | Antena 1

Raluca a vorbit despre momentul în care ea și Alex Ungureanu au fost împreună într-o cursă de eliminare, în contextul în care în prezent Cristina, iubita lui Alexandru, e în cursă cu Iuliana, iubita lui Liviu. Fosta concurentă a sezonului 6, care e acum invitată permanentă la Mireasa, Capriciile Iubirii a vorbit despre experiența sa.

Raluca și-a amintit că în săptămâna în care ea și Alex Ungureanu au fost în cursa de eliminare a învățat să aprecieze mai mult oportunitatea de a participa la Mireasa.

Ce a spus Raluca Preda despre cursa de eliminare în care s-a aflat alături de Alexandru Ungureanu

„Înțeleg exact ceea ce simți, pentru că și eu am fost la un moment dat în cursa de eliminare. Ce-i drept, eram cu cuplul, cu partenerul. Dar m-am bucurat de fiecare moment pe care l-am trăit și am început să apreciez mai mult competiția și locul în care am venit, chiar și oamenii din jur, chiar și live-urile. De multe ori eram plictisită și atunci când am fost în cursă chiar mi-am dat seama că dacă plec pierd foarte mult. Sunt convinsă că publicul va decide ce e mai bine pentru voi. Bucurați-vă de prezent! Dacă vă iubiți o să rămâneți împreună”, le-a spus Raluca Cristinei și lui Alexandru.

În preajma Finalei sezonului 6 Mireasa, cuplurile au nominalizat un cuplu pentru eliminare. Raluca și Alex au fost atunci votați de majoritate, au intrat în cursa de eliminare cu întrebarea: „Doriți ca Raluca și Alex să părăsească emisiuna?”, însă publicul a votat pentru rămânerea lor în competiție. Astfel, Alex și Raluca s-au căsătorit în Finala sezonului 6 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sărutat la petrecere. Cum au răspuns, întrebați dacă formează un cuplu

În prezent, Cristina și Iuliana sunt în cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe susținători să spună că Alex și Raluca sunt împreună, deși toți îi credeau despărțiți

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 19 martie 2024. Iuliana susține că lui Liviu „îi cam fug ochii”. La ce fată se referea: „Doar el se uit... Bebeluș nou în familia Mireasa! O fostă concurentă a confirmat că este însărcinată: „Să vă dea Dumnezeu un bebe frumos c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x