Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Andrei și Simona s-au logodit. Imagini cu momentul emoționant

Andrei și Simona s-au logodit în timpul petrecerii de miercuri seara. Cu un buchet de flori în mână, tânărul s-a pus în genunchi și a pus marea întrebare.

andrei si simona la cererea in casatorie Galerie
Andrei și Simona s-au logodit în timpul petrecerii de miercuri seara. Cu un buchet de flori în mână, tânărul s-a pus în genunchi și a pus marea întrebare. | Antena 1

A fost o seară emoționantă în casa Mireasa. Cu Pepe alături, Andrei a prins curaj și a pus una dintre cele mai importante întrebări din viața lui.

Andrei și Simona s-au logodit. Imagini cu momentul emoționant

”Simona, vino alături de mine. Nu-ți fac nimic. Tot ce s-a întâmplat în seara asta se întâmplă în jurul dragostei. Surpriza nu vine de la mine”, a zis Pepe.

A fost momentul în care Andrei a apărut cu un buchet imens de flori și cu inelul de logodnă.

”Deci, știu că te-am făcut să fii supărată toată ziua, am vărsat și energizantul pe tine. Vreau să construim o poveste de iubire cum n-a mai fost niciodată. Te iubesc enorm și vreau să fii mama copiilor mei. Vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea?”, a spus Andrei.

Simona a zis ”DA”. După aceea, au dansat împreună și Simona i-a zis că-l iubește. A fost chiar primul ”Te iubesc”. Ceilalți i-au felicitat și au mers la hotel pentru a sărbători logodna lor.

Citește și: Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mama lui Antonio, împotriva relației cu Maria: ”Mie nu-mi place”

Mamele concurenților, intervenție telefonică

”Și noi bine, pe lângă voi. Ne-am uitat toată familia. Casa de piatră, sănătate, să fie fericiți. Să fie ultima dată când vor face lucrurul ăsta. Nu am plâns deoarece am vrut să nu-i transmitem emoțiile și ei. Ne-am uitat pe AntenaPLAY. Să știți că am bănuit ceva pentru că îi place Pepe. Mulțumim foarte mult, mulțumim lui Andrei că este un băiat minunat”, a zis doamna Steluța, mama Simonei.

Mama lui Andrei a fost și mai emoționată.

”Sunt foarte emoționată, mai tare decât ei. Am văzut aseara. Al treilea diamant din viața mea. Să vă iubiți, să aveți încredere în voi, să comunicați mult. Nu știu ce să vă zic, sunt foarte emoționată. Abia aștept să ne vedem la nuntă”, a zis doamna Mihaela, mama lui Andrei.

Primele impresii după noaptea la hotel. Ce au declarat Andrei și Simona

”A fost super, ne-am relaxat total. Au fost momente unice.”, a zis Simona după seara cu Andrei. ”Chiar a fost minunat!”, a întărit și Andrei.

”După seara asta suntem mult mai ok și vom fi ok și în viitor. Ne-a plăcut foarte mult. Foarte mulțumită, foarte fericită. Am aici un inel. (...) Suntem mai uniți. A fost ceva unic și minunat, chiar nu am cuvinte.”, a susținut tânăra, vizibil foarte fericită.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mama lui Antonio, împotriva relației cu Maria: ”Mie nu-mi place”... Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mihai a făcut o criză de gelozie după ce Hatice a interacționat cu instrumentistul lui Pe...
Video Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Ce decizie a fost luată în privința ieșirilor agresive ale lui Liviu! Luni, 02.10.2023, 16:58
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Mireasa, sezon 4. Motiv de bucurie pentru Ela și Petrică. Ce au anunțat foștii câștigători: „Este despre iubire, despre noi!”

Câștigătorii sezonului 4 Mireasa, Ela și Petrică, au aniversat 2 ani de relație. Cei doi soți nu au lăsat să treacă ziua fără să-și facă urări emoționante.

Luni, 02.10.2023, 16:58
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu poliția

Bogdan i-a povestit mamei sale o situație întunecată din trecutul lui. Doamna Crina a fost șocată.

Luni, 02.10.2023, 14:55
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

Luni, 02.10.2023, 14:17
Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

După ce publicul a decis ca Liviu să rămână în casa Mireasa, concurentul a avut o criză de nervi. A catalogat gestul telespectatorilor drept ”o nesimțire”, iar ulterior a avut mai multe ieșiri care au fost sancționate.

Luni, 02.10.2023, 14:00
x