Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Mama lui Antonio, împotriva relației cu Maria: ”Mie nu-mi place”

Mama lui Antonio s-a arătat împotriva relației cu Maria. Aceasta i-a reamintit istoricul lor în competiție și a criticat înțepăturile pe care Maria le-a avut la adresa fiului după ce s-au despărțit.

colaj de imagini cu mama lui antonio, cumnata si fratele alaturi de maria Galerie
Mama lui Antonio s-a arătat împotriva relației cu Maria. Aceasta i-a reamintit istoricul lor în competiție și a criticat înțepăturile pe care Maria le-a avut la adresa fiului după ce s-au despărțit. | Antena 1

Mama lui Antonio, fratele și cumnata au venit să-l viziteze pe acesta cu ocazia zilei lui de naștere. ”Nu vrei să știi cum e acasă, la noi în neam. Am și zis, de mâine aleluia, nu mă mai uit.”, a zis mama concurentului.

Mama lui Antonio, supărată pe Maria și împotriva relației fiului

”A zis bunica că te înțelege că ai fost singur și că de aia te-ai întors la Maria.”, a punctat aceasta, întrebată cum se simte bunica lui.

”Eu nu înțeleg schimbarea asta a ta. Ai schimbat tot. (...) Am făcut rău că am urmărit. Dacă nu mă uitam era mai bine. Nu mi-au plăcut gesturi, atitudine, multe. Eu mă refer la vorbe, cuvinte. Tu erai Miguelito, eh Antonio, toate celelalte gesturi, ”lasă că-mi asum eu dacă tu nu”. Până și cu celelalte fete s-a purtat urât. (...) Spui una și faci totul. A, i se acceptă tot pentru că era rănită? Nu vreau să te conving pe nimic. Eu îți spun cum se vede de la mine. Nu mă mai uit la emisiune, sub nicio formă, îmi fac rău”, a afirmat mama lui Antonio.

Citește și: Mireasa sezon 7. Antonio, deranjat de o afirmație la adresa Mariei: ”Cum poți să spui chestia asta?”

Cumnata lui a zis că a înțeles-o oarecum pe Maria, însă a fost întreruptă de mama lui Antonio. Aceasta a vrut să știe ce anume avea să-i ierte mama Mariei și a dat de înțeles că nu o place pe Maria: ”Am văzut în spatele cuvintelor când ți-a spus că ești prost rău. În momentul în care tu spuneai ceva și ea zicea că-și asumă ea pentru tine. Eu dacă eram mamă de fată și o vedeam pe ea așa, nu-mi pica deloc. (...) Îmi pare rău să-ți spun, mie nu-mi place. Nu cred că trebuie să accept o scuză cum că este o femeie rănită și background-ul.”

Când Maria s-a alăturat, mama lui Antonio i-a zis că au bârfit-o și că e supărată pe ea.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 5. Giovana și Sese, prima apariție televizată după ce au devenit părinți. Cât s-a îngrășat tânăra în sa... Mireasa sezon 7, 1 iunie 2023. Andrei și Simona s-au logodit. Imagini cu momentul emoționant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x