Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Andrei și Simona s-au sărutat cu patos. Cei doi formează un cuplu

Andrei și Simona de la Mireasa sezon 7 au declarat că formează un cuplu, după ce s-au sărutat în jacuzzi.

simona si andrei la mireasa sezon 7 se saruta in jacuzzi Galerie
Andrei și Simona de la Mireasa sezon 7 au declarat că formează un cuplu, după ce s-au sărutat în jacuzzi. | Antena 1

Andrei și Simona s-au bucurat de recompensa după ce au pregătit cei mai delicioși mucenici. Cei doi au stat câteva zeci de minute în jacuzzi, unde s-au sărutat cu foc.

Andrei și Simona s-au sărutat cu patos. Cei doi formează un cuplu

”Da, ne declarăm un cuplu în casa Mireasa. ”M-a surprins, da, deși voiam. A fost minunat că s-a întâmplat așa. Mai târziu, dar e ok.”, a afirmat Andrei.

”Chiar am simțit să fac asta, aveam o stare. Am zis că dacă nu o fac astăzi, o să-mi pară rău. Am vrut să-i demonstrez că nu am stat 4 săptămâni degeaba, chiar îmi doresc o relație cu Andrei.”, a explicat Simona.

Ea spune că a vrut să se țină de pact, dar nu au mai ținut cont. Concurenta a declarat că simțea să-l sărute chiar din seara zilei în care a zis că nu vrea asta. ”O să-mi fie dor de Simona dacă pleacă. Mi-aș dori să plec și eu la un moment dat”, a zis Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Denisa și Simona. Ce fată părăsește competiția

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 6. Ce a publicat Cosmin în mediul online, la scurt timp de la divorțul de Miruna. Mesajul neașteptat... Mireasa sezon 7, 10 martie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Denisa și Simona. Ce fată părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x