Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Irina i-a povestit lui Antonio că se afla în top când a fost într-o cunoaștere cu Andrei

Irina, Antonio și Maria au avut parte de o dezbatere în casa Mireasa. Irina a amintit despre începutul ei în sezonul 7 al competiției.

Colaj cu Irina, Simona și Andrei Galerie
Irina a amintit despre începutul ei în sezonul 7 Mireasa | Antena 1

Irina i-a povestit lui Antonio că a fost în top în momentul în care se afla într-o cunoaștere cu Andrei, la începutul sezonului 7 Mireasa. Tânăra a povestit că nu și-a dorit să țină cont de scrisorile în care era sfătuită atunci să intre într-o relație cu Andrei.

„I-am zis că eu nu o să pot să fiu niciodată cu un bărbat care nu iese din roul de victim. I-am zis la prima petrecere că nu avem nimic în comun. Dacă eu țineam cont de scrisori, unde eram îndemnată să nu dau vrabia din mână, adică pe Andrei, eu eram în top”, a pus Irina.

Citește și: Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Ce a aflat Vlad despre trecutul Cătălinei. Cei doi au vorbit despre fostele relații

Cum a reacționat Simona, când a văzut-o pe Irina vorbind despre Andrei

Irina a vrut să știe părerea lui Antonio, referitor la publicul car a decis ca ea să rămână în competiția Mireasa:

„Oamenii se idntifică mai mult cu persoana ta, decât cu persoana Giuliei”, i-a spus Antonio.

În emisia live de Mireasa de pe 11 aprilie 2023, Simona a ținut să-I ia apărarea iubitului ei.

„Eu cred că Andrei nu ar fi trebuit să se deschidă în fața Irinei. Dacă s-a deschis, asta înseamnă că a vrut să-l cunoști, nu că se victimizează. Dacă interacțiunea ta a fost de scurtă durată, nu ai avut cum să afli mai multe, să pui o etichetă”, a spus Simona.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Ce a aflat Vlad despre trecutul Cătălinei. Cei doi au vorbit despre fostele relații... Mireasa sezon 7, 11 aprilie 2023. Iuliana a spus că a fost speriată de gesturile de afecțiune venite din partea lui Robe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x