Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 11 mai 2023. Simona Gherghe, situație dificilă: „Mi-am lăsat copilul în spital”. Ce a spus prezentatoarea în live

Dima și-a cerut scuze în live, după ce el și Sabrina au spus că-și doresc acasă, din cauza stărilor de rău. Simona Gherghe a avut un discurs pentru ei în emisia live de Mireasa, de pe 11 mai 2023, spunându-le că și ea se confruntă cu greutăți, copilul ei fiind în spital.

Simona Gherghe Galerie
Prezentatoarea Mireasa a dezvăluit că a venit la emisiune de la spital | Antena 1

După ce Dima și Sabrina au intrat în cursa de eliminare cu Simona și Andrei, primul cuplu a spus vehement că își dorește eliminarea, din cauza stărilor de rău ale fetei Mai multe persoane, printre care și mama Sabrinei, i-au sfătuit pe cei doi să nu mai ceară plecare și să lupte în continuare.

În emisia live de Mireasa de pe 11 mai 2023 Simona Gherghe i-a întrebat pe Dima și Sabrina de ce sunt supărați, de fapt, în condițiile în care ei spun că vor să plece din casa Mireasa și sunt într-o cursă de eliminare.

Doamna Loredana, doamna Ana, mama Sabrinei și invitații de la Mireasa: Capriciile Iubirii le-au spus celor doi tineri că dorința lor de a pleca acasă nu e corectă pentru telespectatori care i-au susținut. Cei doi s-au arătat deranjați de părerile oamenilor și nu și-au mai dorit să disuct eîn casă despre acest subiect.

Dima și-a cerut scuze în live, după ce el și Sabrina au spus că-și doresc acasă, din cauza stărilor de rău

„Suntem supărați pe cum se pune problema. Toată lumea ne-a spus că noi nu procedăm corect, că nu ne respectăm susținătorii”, au spus Dima și Sabrina.

Sabrina a povestit că nu poate mânca și nu poate dormi pentru că se simte rău:

„Nu mă simt bine de dinainte de task cu 2 zile. Nu mănânc pentru că nu pot să mănânc. Nu pot să dorm”, a spus iubita lui Dima.

Băiatul a dorit să evidențieze în live că este conștient că alți oameni au afecțiuni mai grave.

„Țin să-mi cer scuze că am amplificat situația cu starea de sănătate. Am făcut asta din dorința de a ajunge acasă”, a spus Dima.

Simona Gherghe le-a spus că sunt momente în viață în care trebuie să faci față greutăților și nu să te „tânguiești ca un copil”.

Simona Gherghe a spus că a venit la filmările de la Mireasa, direct de la spital

Citește și: Mireasa sezon 7, 11 mai 2023. Dani a ieșit din live, după conflictul cu Andrei. A doua zi, schimbul de replici a continuat

„Eu vin de la spital unde mi-am lăsat copilul cu o branulă și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare. Cu toate astea sunt aici, deși aș fi fost acolo. L-am lăsat cu soțul meu, care fix astăzi mai era cu o situație pe telefon cu mama lui, care a ajuns cu salvarea la spital”, a spus Simona Gherghe.

„În viață sunt situații din care nu poți să ieși. Slavă totului toată lume ae bine acum. Dar am avut o zi foarte grea”, a mai spus prezentatoarea Mireasa, îndemându-i pe concurenți să fie puternici în situații dificile.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 11 mai 2023. Dani a ieșit din live, după conflictul cu Andrei. A doua zi, schimbul de replici a continu... Anunțul lui Marian după ce s-a afișat cu noua iubită: “Vine ceva frumos”. Ce informații a oferit fostul soț al Andreei G...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x