Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Roberto, cu gândul la Denisa. Fosta concurentă a intrat în direct pentru a-i da un sfat

Roberto a avut o discuție cu mamale din casa Mireasa. Tânărul s-a arătat îngândurat în privința potrivirii dintre el și Iuliana.

Roberto cu Denisa Galerie
Denisa, fosta concurentă de la Mireasa, a intrat în direct pentru a vorbi cu Roberto | Antena 1

După ce au fost difuzate imagini în care Roberto s-a arătat deranjat pentru că Iuliana i-a cerut opinii Giuliei în ceea ce-l privește, în emisia live de Mireasa de pe 12 aprilie 2023, fanii emisiunii au putut vedea imagini cu Roberto vorbind despre Iuliana.

Întreaga situație dintre Iuliana și Roberto a fost văzută cu alți ochi de bunica Livia. După ce l-a certat pe nepot că a fost „prea sufocant”, doamna Livia a fost apoi de părere, că și Iuliana l-a îmbrățișat pe Roberto.

Tânărul a spus că nu știe dacă Iuliana este persoana potrivită pentru el.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat task-ul ouălor de Paște. Care a fost premiul special: „Este o amuletă”

Roberto, pe gânduri în privința Iulianei. Ce neliniști are băiatul: „E prea puștoaică”

„Problema e alta. Nu simt. Doar mi-e dragă, dar nu cred că e genul de persoană care îmi trebuie mie. Mie îmi trebuie femeie cum a fost Carmen, care se asemăna cu caracterul Denisei. Îmi trebuie o femeie cu caracterul Denisei. Ce să fac? Cu să fac?”, a spus Roberto.

„Te porți normal, dacă te bagă în seamă, bine. Dacă nu, nu”, i-a răspuns doamna Livia.

„Lumea nu înțelege că eu așa sunt, dar nu înseamnă că m-am atașat de tine, sau că m-am îndrăgostit de tine. Iuliana nu are un plan de viitor. Eu nu pot să mă plimb acum prin orice oraș”, a spus Roberto.

Iuliana a spus că nu este supărată după ce a văzut imaginile.

De asemenea, Roberto a avut o discuție cu Mihai, căruia i-a spus: „E prea puștoaică. Mi-e dragă așa, dar nu simt de o relație. Mie îmi trebuie caracterul lui Denisa”.

Denisa a intrat în direct la Mireasa. Ce a răspuns, invitată să reintre în competiție pentru Roberto

Denisa a avut un apel video și i-a dat sfat lui Roberto.

„Măi Roberto! Vreau să-ți spun să te relaxezi puțin. Parcă ești într-o cursă. Parcă tu vrei să fii neapărat cu cineva. Ești un bărbat frumos! Ești un om bun! Rămâi așa cum ești și cine te va vrea te va lua ca atare!”, i-a spus Denisa lui Roberto.

Invitată să se întoarcă în casă pentru Roberto, Denisa a amintit de intrarea Giuliei în competiție.

„Dacă mă întorc pentru tine și vine Giulia 2? Ai spus că ești îndrăgostit de mine, apoi a venit Giulia și te-ai arătat interesat. Excludem situația asta. Nu a mers atunci, nu va merge nici acum!”

„Tu știai să mă ții la distanță, dar știai și când sunt supărat”

Denisa a avut de transmis câteva mesaje din partea lui Alex.

„Irina, Alex zice că ai putea să-l chemi în casă, să nu îl fure alta. Dima, spune Alex că reușești să te demaști și singur. Mihai, Alex te susține”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 12 aprilie 2023. Cine a câștigat task-ul ouălor de Paște. Care a fost premiul special: „Este o amuletă”... Mireasa, sezon 7. Antonio a stat la masă cu Irina, în timp ce Maria a fost vizibil dernajată: „Poți să vorbești cu cine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Decizia doamnei Daniela de a o bloca pe Andrada în gală a stârnit discuții și confuzii Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Decizia doamnei Daniela de a o bloca pe Andrada în gală a stârnit discuții și confuzii Marti, 27.02.2024, 16:45
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Mireasa sezonul 7. Dima și Sabrina, cum fanii nu i-au mai văzut. Ipostaza inedită în care au apărut pe micile ecrane

Dima și Sabrina au sărbătorit de Dragobete pe stadion, la meciul dintre UTA Arad și Petrolul, câștigat de gazde cu 1-0.

Marti, 27.02.2024, 16:51
Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Un nou task interesant! Concurenții au gătit în cuplu, legați la ochi

Concurenții din cuplu au gătit legați la ochi. Iată cum s-au descurcat concurenții de la Mireasa sezonul 9.

Marti, 27.02.2024, 15:51
Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și și-au surprins fanii cu cele mai inedite fotografii

Ce mai fac Ana și Alex de la Mireasa. Cei doi par mai fericiți ca niciodată și și-au surprins fanii cu cele mai inedite fotografii

Povestea de dragoste dintre Ana și Alex de la Mireasa a fost una ce a captivat inimile multor oameni atât în timpul show-ului, cât și după. Iată ce mai fac cei doi.

Marti, 27.02.2024, 15:32
Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Mireasa sezonul 9, 27 februarie 2024. Contre între doamna Ioana și doamna Daniela, după o discuție în bucătărie. Ce s-a întâmplat

Doamna Ioana și doamna Daniela s-au contrat în bucătărie. Mama Săptămânii voia să completeze lista de cumpărături și, după ce mătușa lui Dediș i-a spus că nu vrea nimic în mod special, aceasta i-a atras atenția să aibă grijă la igienă.

Marti, 27.02.2024, 14:58
Ultimele știri
x