Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Irina a izbucnit în lacrimi, după ce a vorbit despre Hatice. Cum a reacționat iubita lui Mihai

În emisia live de Mireasa de pe 12 mai 2023 au fost difuzate imagini cu Irina plângând, după ce și-a amintit despre parcursul ei și al lui Hatice în competiție. 

Colaj cu Maria, Irina, Hatice și Mihai Galerie
Irina a izbucnit în lacrimi, după ce a vorbit despre Hatice | Antena 1

Irina și Maria au purtat o discuție, în urma căreia Irina a izbucnit în lacrimi, gândidu-se la amiciția ruptă cu Hatice. După ce a privit imaginile, iubita lui Mihai nu s-a arătat impresionată și a spus că nu poate fi vorba de împăcare.

„Când mi-a spus că ea nu s-a mai apropiat de mine cu adevărat după prima ceartă eu am rămas șocată. Mama ei a venit la mine și mi-a zis că dacă am nevoie de viză mă înscrie pe apartamentul ei și mă ajută. hatice mi-a povestit lucruri, am plâns împreună.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Fosta lui Dani a fost animatoare la petrecerea burlacilor: „Eu am adus-o la Buftea”

De ce a plâns Irina. Ce i-a spus Hatice în live, la Mireasa

Simona Gherghe a întrebat-o pe Hatice când s-a terminat, de fapt, prietenia dintre ea și Irina, iar fata a amintit despre task-ul cu întrebări, unde Irina a avut comentarii ironice la adresa partenerului ei

„Cea mai mare dezamăgire din partea Irinei a fost în momentul cu task-ul, când simțeam ironizările ei la adresa lui Mihai. Irina m-a rănit deja. Ea avea anumite gânduri pe care nu mi le-a spus. Comentariile din timpul task-ului m-au deranjat”

„A fost ciudat pentru mine ca eu nefăcând nimic să-mi spună Giulia îmi e mai apropiată.

„Gata! Nu mai contează! Am avut o stare melancolică aseară. Am plâns că mi-am amintit”, a spus Irina.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Fosta lui Dani a fost animatoare la petrecerea burlacilor: „Eu am adus-o la Buftea”... Mireasa sezon 7, 12 mai 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Irina și Zain. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x