Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. După vizita atipică a familiei lui Roberto, tatăl lui Dani a ținut să intervină telefonic

Tatăl lui Dani consideră că tatăl lui Roberto l-a amenințat pe fiul său. Iată ce a avut acesta de spus.

colaj de imagini cu roberto si doamna loredana Galerie
Tatăl lui Dani consideră că tatăl lui Roberto l-a amenințat pe fiul său. Iată ce a avut acesta de spus. | Antena 1

Roberto a primit vizita familiei. Acesta a primit sfaturi și câteva rude au criticat atitudinea familiei Crăciun.

După vizita atipică a familiei lui Roberto, tatăl lui Dani a ținut să intervină telefonic

”Copilașul ăla din Prahova, dacă el se crede altceva decât este, lasă-l în plata lui. Ai înțeles? Oamenii din frustrare, oamenii sunt frustrați”, a zis tatăl lui Roberto.

Mama lui i-a spus că a greșit pentru că a amenințat și i-a recomandat să ignore.

”Băiatului din Prahova să-i spui că ne putem întâlni întâmplător în Germania”, a afirmat tatăl lui Roberto. Este motivul pentru care tatăl lui Dani a ținut să intervină telefonic.

”Am vrut să intervin pentru domnul care a venit la Roberto și mi-a amenințat băiatul. Dacă vrea să vorbească, să vină la mine și vorbim între patru ochi. Nu se poate așa ceva”, a afirmat domnul Marius, tatăl lui Dani.

Citește și: Mireasa sezon 7, 12 iunie 2023. Cine a câștigat duelul roast-urilor. Iată care e premiul

”Nu poate să vină cineva de afară să-mi amenințe familia.”, a mai adăugat domnul Marius.

”Păi dacă simte nevoia să vorbească cu mine, să se ducă tata să vorbească”, a afirmat și Dani.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum explică Irina și Hatice apropierea lor, după ce au fost la cuțite: ”Vă unește antipatia față de Maria?”

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Ce nume au ales Iza și Blaze pentru fiica lor. Foștii concurenți de la Mireasa, primele declarații de când au devenit pă... Mireasa sezon 7, 13 iunie 2023. Antonio și Maria s-au logodit. Cererea a fost una spontană, fără pregătiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x