Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Răsturnare de situație pentru Hatice și Mihai: „Sunt fericit lângă tine”

După numai două zile în care s-au evitat reciproc, Hatice și Mihai s-au apropiat din nou. Băiatul a spus că se simte fericit lângă fată, că s-a bucurat că nu a părăsit competiția și că șterge tot ce a fost rău cu buretele.

Colaj cu Hatice și Mihai Galerie
Răsturnare de situație în casa Mireasa pentru Hatice și Mihai: „Sunt fericit lângă tine” | Antena 1

Deși Mihai a spus în trecut că nu poate avea o relație cu Hatice, la miezul nopților, de Ziua Îndrăgostiților, băiatul a mărturisit ce simte, de fapt. Într-o îmbrățișare lungă, Mihai i-a mărturisit lui Hatice că a visat-o și că i-a simțit lipsa în cele două zile în care s-au evitat.

„Ai vrut să mă faci gelos? Că ți-a reușit. Mă enervai”, i-a spus Mihai lui Hatice, făcând referire la dansul fetei cu Roberto de la petrecere.

Citește și: Mireasa sezon 7, 13 februarie 2023. Mihai, deranjat după ce Roberto i-a spus că o place pe Hatice: „Poate noi am luat o pauză”

Hatice și Mihai de la Mireasa au găsit calea comunicării: „Se șterge cu buretele tot”

„Se șterge cu buretele tot. Îmi era dor să te aud, sincer. Nu m-ai mai băgat în seamă. Sunt fericit lângă tine. Știi ce zic elumea de noi? Că nu a mai văzut așa chimie Sunt fericit lângă tine. Dacă nu ne vrea lumea împreună o să fim. E adevărat că în timpul în care ne evitam, de fapt ne atrăgeam? La petrecere m-am simțit bine că ai fost acolo”, i-a spus Mihai lui Hatice.

În emisia live, Hatice a mărturisit că nu se aștepta ca Mihai să-și schimbe astfel atitudinea.

„Nu s-a întâmplat nimic. Se simte. Am stat 2 zile departe și au fost suficiente. Îmi pare rău pentru vorbele urâte. Se șterge cu buretele. Nu cred că mama se va supăra”, a spus Mihai, precizând că mama sa își dorește doar să fie fericit.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Vlad și Cătălina formează un cuplu. Cum a arătat momentul sărutului... Mireasa sezon 7, 14 februarie 2023. Dani a făcut o alegere între Daiana și Denisa. Ce a decis băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x